Yang Ditunggu Dah Tiba : Cek Nuffnang Bulan Mac 2012


Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera

Alhamdulillah, patut la semalam kemain tapak tangan kanan nni gatal je..jenuh garu..hehe..rupanya nak dapat cek Nuffnang..mmg kena kan masa..sgt2 ditunggu-tunggu..hehe

cek ni merupakan cek yang ke-9, ibu dah terima dari Nuffnang sepanjang ibu menggunakan iklan Nuffnang..kalau nak dikutkan dr tahun 2008 atau 2009 kut ibu dah register Nuffnang ni..namun hanya pada bulan Mac tahun 2010 baru dapat 1st time cash out..punya la lama kan..jenuh menunggu nak cukupkan RM50..kalau pada zaman skang ni bukan la nilai yang besar pun..n alhamdulillah…selepas itu dapat terus cash out w/pun bukan tiap-tiap bulan., namun bulan depan, x dapat merasa duit nuffnang sbb x dpt cash put dah..baki belum mencukupi…huhu 🙁

Earning yang ibu dapat ni mmg banyak bergantung pada Buffered Earning, kalau x de BE mmg amat payah la nak kumpul earning utk di cashout..bulan ni masih ada 1 lg BE yg sedang running..tp nilainya x de la byak mana..terbanyak yg pernah ibu dapat ialah pada bulan lepas itu pun iklan tu bermula dari bulan Okt 2011 sebanyak RM326.23. selama lebih 4 bulan duk menari2 kat header tu baru la jadi metered earning..alhamdulillah..ini semua ketika pretasi blog di kemuncak tp nampak gaya skang ni makin merudum..hope dpt meningkat semula 🙂

ok lah..cukup la kot cerita pasal earning ni..bukan apa..sebagai pembakar semangat je.. 🙂

ps : hati gembira 😀



Jom Kongsi!

Related Posts:

165 Dibaca

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge


5 Comments

  1. Pingback: Buffered Earning Dari Nuffnang