Baru Dapat Google Rich Snippet

5 Mac 2013 18

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera. Alahai, baru sekarang dapat tengok gambar ibu kat senarai carian Google. Dah lama dah cuba buat profail Google+ ibu itu untuk  muncul di senarai carian

Yang Ditunggu Dah Tiba : Cek Nuffnang Bulan Mac 2012

3 April 2012 5

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera Alhamdulillah, patut la semalam kemain tapak tangan kanan nni gatal je..jenuh garu..hehe..rupanya nak dapat cek Nuffnang..mmg kena kan masa..sgt2 ditunggu-tunggu..hehe cek ni merupakan cek yang

Lima Hari Ini

15 November 2011 2

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera Ibu kena beralah…5 hari ini, ada benda lain yg lagi penting dari blog yang perlu ibu dahulukan.. W/pun hati meronta2 nk duk menghadap blog je..tp

Forum @ KMA

7 Ogos 2011 0

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera dah lama dah pasang niat nak buh plugin Forum kat blog ni w/pun ia boleh memberatkan blog utk loading…tp x per la since dah jumpa

Wordless Wednesday #2 – WPtouch

29 Jun 2011 0

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera Jom mobile kan blog anda..ibu sudah..anda bagaimana? đŸ˜€ Posted with WordPress for BlackBerry

Terbang Lah Burung Terbang…..

27 Mac 2011 0

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera Korang..ada pasan x? widget br yg ibu buh dlm blog ni…hehe widget twitter..burung twitter sedang berterbangan….cute kan… :: comel kan :: dek terpikat nga kecomelan