Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!


Tagged: Blog

18

Baru Dapat Google Rich Snippet

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera. Alahai, baru sekarang dapat tengok gambar ibu kat senarai carian Google. Dah lama dah cuba buat profail Google+ ibu itu untuk  muncul di senarai carian Google, dari tahun lepas lagi tetapi baru sekarang berjaya. Muncul juga akhirnya. Sebenarnya, masa para blogger tengah hangat berkongsi info dan tips bagaimana membuat Google...

5

Yang Ditunggu Dah Tiba : Cek Nuffnang Bulan Mac 2012

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera Alhamdulillah, patut la semalam kemain tapak tangan kanan nni gatal je..jenuh garu..hehe..rupanya nak dapat cek Nuffnang..mmg kena kan masa..sgt2 ditunggu-tunggu..hehe cek ni merupakan cek yang ke-9, ibu dah terima dari Nuffnang sepanjang ibu menggunakan iklan Nuffnang..kalau nak dikutkan dr tahun 2008 atau 2009 kut ibu dah register Nuffnang ni..namun hanya...

2

Lima Hari Ini

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera Ibu kena beralah…5 hari ini, ada benda lain yg lagi penting dari blog yang perlu ibu dahulukan.. W/pun hati meronta2 nk duk menghadap blog je..tp utk 5 lima hari ini, ibu perlu tumpukan kepada pembelajaran ibu…sekarang tengah minggu final exam.. Bermula esok sehingga hari Ahad..final exam utk semester ini..huhu last2...

0

Forum @ KMA

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera dah lama dah pasang niat nak buh plugin Forum kat blog ni w/pun ia boleh memberatkan blog utk loading…tp x per la since dah jumpa plugin forum tuh…ibu tekad nak install jugak…heheh…if x stable n berat sgt mungkin akan dinyahaktifkan.. so..sekarang ni boleh la..kengkawan yg suka berforum tu sudi2 kan...

0

Terbang Lah Burung Terbang…..

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera Korang..ada pasan x? widget br yg ibu buh dlm blog ni…hehe widget twitter..burung twitter sedang berterbangan….cute kan… :: comel kan :: dek terpikat nga kecomelan burung twitter tu..ibu pun decide la nak buh jgk…thank pada cdiq90 sbb share kan widget ni…kalau nak letak gak dlm blog..leh la refer kat entry...