Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!


Tagged: Pengiklanan Blog & Produk

Iklan Raya Petronas Sempena Hari Raya Aidilfitri 2012 4

Iklan Raya Petronas Sempena Hari Raya Aidilfitri 2012

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera Antara iklan raya yang ditunggu-tunggu adalah iklan raya dari pada Petronas. Diberi nama “Stranger” dan ¬†berdurasi lebih 14 minit ini hasil karya Quek Shio Chuan dengan kerjasama dari syarikat pengiklanan terkemuka dunia, Leo Burnett. Jom kita saksikan iklan raya yang membawa mesej yang penuh bermakna ini.

5

Yang Ditunggu Dah Tiba : Cek Nuffnang Bulan Mac 2012

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera Alhamdulillah, patut la semalam kemain tapak tangan kanan nni gatal je..jenuh garu..hehe..rupanya nak dapat cek Nuffnang..mmg kena kan masa..sgt2 ditunggu-tunggu..hehe cek ni merupakan cek yang ke-9, ibu dah terima dari Nuffnang sepanjang ibu menggunakan iklan Nuffnang..kalau nak dikutkan dr tahun 2008 atau 2009 kut ibu dah register Nuffnang ni..namun hanya...

0

Dah Bersawang!!

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera sejak dua menjak ni..blog ni mmg terabai..ntahlah..mmg kebelakangan ni ibu agak bizi..last update blog 8hb Mac hari tu..dah nak masuk 3 minggu blog ni berhabuk..bulan lepas pun gini gak..jarang sgt berupdate.. sekarang ni ibu rs cam masa sgt mencemburui ibu, ada je kerja yg nak dibuat..kerja kat opis, kerja kt...

3

Buffered Earning Nuffnang : Satu Pergi, Dua Yang Datang

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera sudah hampir seminggu blog ni tak berupdate..banyak kekangan sebenarnya..ibu baru je pulang dr kampung hari isnin yg lepas..kat rumah plak internet problem..nak online kat hp pun x dapat dah skang..ibu dah x pakai smartphone dah..semua dah disedekahkan kat adik beradik dah..hope ada la rezeki dpt smartphone baru Samsung Galaxy Note...

Iklan Raya TV3 2011 1

Iklan Raya TV3 2011

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera sapa dah tgk iklan raya tv3? ibu belum berkesempatan tgk lg..ibu ada baca sinopsi iklan raya tv3 untuk tahun ni kat blog Cikgu Dahlia..mcm bestnya..so teringin nak tengok..google2 belum ada lg yg upload kat internet… Iklan raya ni lebih mirip kepada sebuah short story seperti berikut: Tentang cabaran yang terpaksa...

0

Bila Lapan (8) Buffered Earning Nuffnang Menari Di Blog!!

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera Macam panjang lak tajuk..hehe… ” Bila Lapan (8) Buffered Earning Nuffnang Menari Di Blog!!” Sungguh sebenarnya sangat terkejut bila tgk akaun Nuffnang minggu lepas…uih..ada 8 Buffered Eraning tengah running ni..x pernah banyak mcm ni..kalau dodulu rs dlm 4-5 je paling banyak pun..paling sket..x dak langsung la..hehe.. alhamdulillah..kala mood berblogging ini...

0

Buffered Earning Nuffnang Yang Ke-3 @ 2011

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera huhu…dah nak ujung bulan 3 baru la BE muncul lg…tahun ni..nmpaknya BE x berapa meriah la kat blog ni..w/pun iklan biasa…selalu muncul..x per la..dpt sket pun dah ok….alhamdulillah…ada gak rezeki kan… kali ni..blog KMA dpt BE dari VW 0.5% Golf GTI & Polo LR ok…tahun ni baru dapat 3 BE….ok...

0

Pelik Bin Ajaib!!!

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera Kengkawan yang ada akaun nuffnang, pernah x terjadi korang punya earning utk BE berkurang..tetiba je berkurang? pelik betui la…pg ni ibu bukak akaun nuffnang ibu, ia adalah rutin harian ya kengkawan…sekali tgk…earningnya kurang..buat masa skang ni blog KMA hanya¬† ada 1 je BE..so mmg berapa earning yg diperolehi mmg ibu...