dapat duit dengan shopback

Kumpul Duit Sambil Membeli-Belah Di ShopBack

13 Julai 2019 Ibu Mifzal 2

Ya Ampun!! Lamanya tak menulis di blog kesayangan ini. IbuMifzal.Com kesunyian kebelakangan ini, dek kemalasan yang melanda Ibu. Haha! Serius malasnya nak buka blog. Mood berblogging sudah ke laut lepas.

 1,785 jumlah dibaca

Infolinks Kembali

31 Mac 2017 Ibu Mifzal 8

Last guna iklan Infolinks di blog IbuMifzal.Com, seingat ibu pada tahun 2012. Uih! dah lima tahun sebenarnya merajuk dengan penyedia iklan ini hehe :p. Sebelum ini memang pernah guna pengiklan

 1,208 jumlah dibaca

Komisyen Dari Jobdirumah

24 September 2013 Ibu Mifzal 3

Tak sangka ibu, dengan hanya meletakkan link iklan Jobdirumah, ibu dapat menjana komisyen dari program affiliates ini. Sebenarnya, memang saja ibu menanguhkan entri mengenai affiliate ini kerana ibu ingin mendapatkan

 1,424 jumlah dibaca

Kisah Iklan Google Adsense Disekat Lagi

22 Mei 2013 Ibu Mifzal 3

Sekali lagi. Iklan Google Adsense disekat kerana dikatakan melanggar polisi. Adeh. Kali ini puncanya ada entri-entri yang mengandungi copyright material. Alahai, yang ini memang silap ibu lah. Memang ada kongsikan

 1,281 jumlah dibaca

Google Adsense : Now Re-Enable

19 Mac 2013 Ibu Mifzal 11

Akhirnya, Google Adsense : Now Re-Enable. Setelah penantian lebih sebulan, Google Adsense di blog ini dapat diaktifkan semula. Sebelum ini, ia telah di ‘disable‘ kan oleh pihak Google pada 12

 2,948 jumlah dibaca

Cek Terakhir Nuffnang?

11 Mac 2013 Ibu Mifzal 10

Minggu lepas, ibu ada menerima sekeping cek daripada Nuffnang. Mungkin cek terakhir Nuffnang barang kali kerana sekarang ini, ibu sudah tidak memaparkan iklan Nuffnang di blog ini. Sudah beralih arah

 1,330 jumlah dibaca