Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Perihal Nuffnang Lagi!!


Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera

kang hari Jumaat lepas ibu ada citer pasal entry ttg ibu dah cashoutkan earning nuffnang yang seciput tuh…hehe…

alhamdulillah…pagi td bukak akaun nuffnang…dah bertambah balik dah earningnya w/pun tetap seciput…x per la..ada gak lg merasa earning nuffnang ni…

:: klik la kalau nak tgk ::

cuma sejak akhir2 ni blog ibu dah x dikunjungi oleh iklan untuk Buffered Earning…x macam bulan Mac lalu sampai 7 Buffered earning…masuk bulan April ngan Mei dapat la 2-3 ketul BE lg…then nak masuk bulan Jun ni nampak mcm makin suram plak blog ibu tanpa iklan CPM….huh…mata duitan tul la ibu ni..x kan la nak berblog sebab duit je..hehe berblog tu minat…duit tuh sampingannya kan…kan..kan…

skang ni..setiap kali ibu view blog ibu..nuffnang asyik…..zzzzzzzzzzz je….bangun la weh…huhu

:: klik gak kalu nak tgk ::

ps : moral of the story – to ibu, jgn la terlalu berharap nak jd kaya nga cr yg mudah…hehehe

Jom Kongsi!

Ibu Mifzal

Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa. Graduan UUM. Blogging sebagai hobi dan amat meminati k-drama dan Modern Talking.


8 Responses

  1. Ibu Mifzal Arsyad berkata:

    bed — hehe..

  2. mamashasha berkata:

    amin…insyallah aku pun nak merasa cam kak RED tu…hehe cita2 besar ni..

  3. Ibu Mifzal Arsyad berkata:

    zura — kah…ya kot..x per esok aku pi melaka..aku ambik iklan aku tu wat balik..hahah..

    sarah — hehe..tu la ari tu penat duk joget2 kat blog ni..skang rehat la dulu ya dak..huhu

    bed — hehe..ya la bed..mmg pelan2 kayuh pun ni..hehe…hopefully rezeki kita semua murah ya dak..

  4. mamashasha berkata:

    ainey, takpe la pelan-pelan kayuh…lama2 jadi bukit jugak…takpe lepas ni makin mencanak la BE ko tu ainey…insyallah rezeki tu ada….

  5. sarah shafie berkata:

    nuff penat kot..rehat kejap.

  6. fazilzura berkata:

    emm iklan mu , g holiday ke melaka tu beb ..

    * daku nye yg atas tu x tido2.. yg tgh2 tu jap tido , jap ado .. gitu2 ler..

  7. Ibu Mifzal Arsyad berkata:

    sharinginfoz — sabar ler nih..huhu

  8. Sharinginfoz berkata:

    tak apa le sabar ajalah saya punya buffered pun dah mati… tunggu yang baru pulak…

    Mana Hilangnya Benda Alah Ni???

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge