Beli Penapis Air Murah Di Shopee

3 Jun 2022 Ibu Mifzal 3

Sudah ramai yang mengesyorkan untuk ibu menggunakan penapis air jenama seperti Coway dan Cuckoo kerana jenama-jenama ini sangat bagus dan berkualiti. Cuma bagi ibu yang tidak suka terikat dengan temujanji

 2,628 jumlah dibaca

Suka Pakai Tudung Fareha Anti Kedut

19 Mei 2021 Ibu Mifzal 2

Mungkin ramai dah tahu pasal tudung bawal chiffon berjenama Fareha yang menggunakan tagline anti kedut kan? Ibu sekarang ini pula suka pakai tudung Fareha anti kedut ini. Sebenarnya, lebih kepada

 2,797 jumlah dibaca

Kulit Sihat Dengan Flavettes Effervescent Glow

23 September 2019 Ibu Mifzal 28

Selepas 5 bulan, Ibu berkira-kira mahu menukar vitamin C jenama Blackmores yang ibu makan kepada jenama lain. Kebetulan stok vitamin C ibu pun sudah nak habis. Kali ini bukan kerana

 33,414 jumlah dibaca,  4 dibaca hari ini

Vitamin Blackmores Untuk Kesihatan Yang Lebih Baik

28 Ogos 2019 Ibu Mifzal 7

Sudah masuk bulan ke 5, ibu mengamalkan pengambilan produk vitamin jenama Blackmores. Antara vitamin atau supplements yang ibu amalkan adalah vitamin C, lecithin dan juga fish oil. ibu amalkan vitamin

 29,685 jumlah dibaca,  1 dibaca hari ini

Vitamin 21st Century Untuk Kesayangan Ibu

24 Ogos 2018 Ibu Mifzal 3

Ibu memilih untuk memberikan vitamin kepada Mifzal. Vitamin merupakan keperluan yang diperlukan dalam kuantiti yang kecil oleh tubuh untuk pelbagai manfaat. Mengenangkan anak ibu ini dari dulu hingga kini adalah

 9,333 jumlah dibaca,  4 dibaca hari ini

Guna Skincare Hada Labo

16 Julai 2018 Ibu Mifzal 6

Kengkawan guna skincare apa? Terkini, ibu sudah 9 bulan mengamalkan skincare Hada Labo. Ibu pilih set Whitening. Al-maklum, masih tak putih-putih juga walaupun dah guna macam-macam brand skincare hehehe. Ada

 6,919 jumlah dibaca