Beli Penapis Air Murah Di Shopee

3 Jun 2022 Ibu Mifzal 2

Sudah ramai yang mengesyorkan untuk ibu menggunakan penapis air jenama seperti Coway dan Cuckoo kerana jenama-jenama ini sangat bagus dan berkualiti. Cuma bagi ibu yang tidak suka terikat dengan temujanji

 625 jumlah dibaca,  1 dibaca hari ini

Suka Pakai Tudung Fareha Anti Kedut

19 Mei 2021 Ibu Mifzal 2

Mungkin ramai dah tahu pasal tudung bawal chiffon berjenama Fareha yang menggunakan tagline anti kedut kan? Ibu sekarang ini pula suka pakai tudung Fareha anti kedut ini. Sebenarnya, lebih kepada

 1,488 jumlah dibaca,  1 dibaca hari ini

Kulit Sihat Dengan Flavettes Effervescent Glow

23 September 2019 Ibu Mifzal 28

Selepas 5 bulan, Ibu berkira-kira mahu menukar vitamin C jenama Blackmores yang ibu makan kepada jenama lain. Kebetulan stok vitamin C ibu pun sudah nak habis. Kali ini bukan kerana

 27,048 jumlah dibaca,  7 dibaca hari ini

Vitamin Blackmores Untuk Kesihatan Yang Lebih Baik

28 Ogos 2019 Ibu Mifzal 7

Sudah masuk bulan ke 5, ibu mengamalkan pengambilan produk vitamin jenama Blackmores. Antara vitamin atau supplements yang ibu amalkan adalah vitamin C, lecithin dan juga fish oil. ibu amalkan vitamin

 22,486 jumlah dibaca,  9 dibaca hari ini

Skincare Bio essence Bio-White Advanced Whitening

26 Julai 2019 Ibu Mifzal 1

Kali ini, ibu ingin berkongsi tentang set penjagaan wajah atau skincare yang sedang ibu guna sekarang iaitu set rangkaian penjagaan wajah Bio essence Bio-White Advanced Whitening. Sebenarnya, banyak kali juga

 12,455 jumlah dibaca,  9 dibaca hari ini

Vitamin 21st Century Untuk Kesayangan Ibu

24 Ogos 2018 Ibu Mifzal 3

Ibu memilih untuk memberikan vitamin kepada Mifzal. Vitamin merupakan keperluan yang diperlukan dalam kuantiti yang kecil oleh tubuh untuk pelbagai manfaat. Mengenangkan anak ibu ini dari dulu hingga kini adalah

 4,696 jumlah dibaca,  7 dibaca hari ini

Guna Skincare Hada Labo

16 Julai 2018 Ibu Mifzal 6

Kengkawan guna skincare apa? Terkini, ibu sudah 9 bulan mengamalkan skincare Hada Labo. Ibu pilih set Whitening. Al-maklum, masih tak putih-putih juga walaupun dah guna macam-macam brand skincare hehehe. Ada

 4,896 jumlah dibaca,  4 dibaca hari ini