Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!


Category: Ulasan Produk

3

Vitamin 21st Century Untuk Kesayangan Ibu

Ibu memilih untuk memberikan vitamin kepada Mifzal. Vitamin merupakan keperluan yang diperlukan dalam kuantiti yang kecil oleh tubuh untuk pelbagai manfaat. Mengenangkan anak ibu ini dari dulu hingga kini adalah seorang yang sangat picky tentang makanan. Memang Mifzal suka makan tapi tak semua makanan yang dia mahu makan. Terutamanya, makanan yang membekalkan sumber vitamin untuk badan....

6

Guna Skincare Hada Labo

Kengkawan guna skincare apa? Terkini, ibu sudah 9 bulan mengamalkan skincare Hada Labo. Ibu pilih set Whitening. Al-maklum, masih tak putih-putih juga walaupun dah guna macam-macam brand skincare hehehe. Ada yang local dan ada juga yang dijual di farmasi ataupun drugstore. Sebelum ini pun, ada beberapa brand skincare yang telah ibu kongsikan review dan kesan...

24

Mencuba Set Penjagaan Wajah Safi Rania Gold

Setelah 4 bulan mengguna produk Bio Essence Tanaka White, ibu beralih kepada produk penjagaan wajah Safi Rania Gold. Beralih bukan kerana Bio Essence tidak sesuai dengan wajah ibu tetapi sejak Bio Essence keluarkan produk Tanaka White + Camelia, ibu lihat harganya juga naik. Makin mahal tak mampu la pula nak maintain. Banyak juga bezanya. Kalau...

10

Pengalaman Menggunakan Produk Bio-Essence Tanaka White

Kira-kira sudah sebulan ibu mencuba produk ini. Beli gaji bulan 2/2017 dan ini sudah nak dapat gaji 3/2017. Sekejap je masa berlalu :p. Sebenarnya, sebelum mencuba produk ini, sudah banyak produk-produk penjagaan  wajah yang ibu sudah cuba. Kesan? Ada yang berkesan dan ada juga yang tidak. Sebelum ini set produk penjagaan wajah yang ibu pernah...