Huwaaa….2 Kali Bayar!!

10 September 2009 Ibu Mifzal 10

Khusus utk kakitangan awam sokongan je…..huhu…alhamdulillah..dpt gak kita bantuan raya RM 500.00 cuma..napa la 2 kali bayar..sblm raya dapat RM250.00 jer..pastu dekat nak sekolah bulan 12 nanti..dpt lg RM250.00…uhukkk apa-apa

 564 jumlah dibaca

Sekadar Luahan Hati Ibu

30 Julai 2009 Ibu Mifzal 11

hmm..hari ni ibu cuti..saja amik cuti sbb nak kemas rumah yg amat berselerak..smlm seharian ibu x online sbb ibu ada keje luar..buat promosi sempena hari ladang kat pejabat pertanian…adusss..mmg penat

 530 jumlah dibaca

Panas!!

2 Julai 2009 Ibu Mifzal 3

PANAS!!…PANAS!! air-cond pejabat ibu ni rosak..dah seminggu la..maknanya..dah seminggu gak la staff sini kepanasan.. ibu rasakan..air cond tu mmg in bad condition masa pasang kat opis ni..almaklumla..yg second hand punya..air

 655 jumlah dibaca,  5 dibaca hari ini

Yihaaaa!!!

22 Mei 2009 Ibu Mifzal 2

Salam kat kengkawan semua…rasanya cam ibu skang makin jarang bukak blog ni..update apatah lg..mmg agak bizi..tp sbb utama gak sbb kat meja ibu x der komputer yg ada tenet..tp pas

 349 jumlah dibaca,  1 dibaca hari ini

kerja di pejabat

Kejutan Kerja

15 Januari 2009 Ibu Mifzal 9

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera. Masuk office tadi, pagi-pagi lagi ibu dikejutkan dengan berita ada kerani baru akan melapor diri esok di pejabat ibu. Bos dan staff yang lain pun

 557 jumlah dibaca

Hari ini & Cuti

18 Disember 2008 Ibu Mifzal 7

“Hip, hip, hoorreeey!!” Alhamdulillah, ibu rasa lega sangat hari ni, sebab kesibukan akhir tahun dah selesai. Tadi, dah settle kerja ibu buat stok taking. Dah siap checkĀ  dan siap buat

 1,130 jumlah dibaca,  2 dibaca hari ini

Malasnya

14 November 2008 Ibu Mifzal 5

Hari ni ibu bangun agak lewat daripada biasa. Kebiasaannya, jam 6.00 pagi dah bangun tapi pagi tadi 6.30 pagi baru bangun. Itu pun rasa macam nak tidur semula. Kalau tak

 391 jumlah dibaca,  1 dibaca hari ini