Huwaaa….2 Kali Bayar!!


Khusus utk kakitangan awam sokongan je…..huhu…alhamdulillah..dpt gak kita bantuan raya RM 500.00

cuma..napa la 2 kali bayar..sblm raya dapat RM250.00 jer..pastu dekat nak sekolah bulan 12 nanti..dpt lg RM250.00…uhukkk

apa-apa pun alhamdulillah…tetap bersyukur..dah rezeki banyak tuh..kan..x perla..

Jom Kongsi!

Ibu Mifzal

Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa. Graduan UUM. Blogging sebagai hobi dan amat meminati k-drama dan Modern Talking.


10 Responses

  1. kakngah berkata:

    kalau dpt selepuk 500 tu..
    lg syiok…..

  2. Bed berkata:

    ainey…tgk betul tak ckp aku pasti ada habuan nye…alhamdulilah dpt jgk tapi bayo 2 x yg tak best tu…tak rase ape kan…..takpe sabo ye ko kan nak dpt pencen tuh……byk gak kan….

  3. ~chekuna~ berkata:

    ok la tu ainey… sy lagi tunggu bonus dari hubby jer… kalu dpt lah.. hu hu…

  4. MAS berkata:

    ainey..bersyukurla keje gomen..kita keje swasta..huhu..dpt basic jerrr..waaaaaaa

  5. suhida berkata:

    ALHAMDULILLAH…ada rezeki lebih ckit na raya ni ye..hehe..

  6. ibu_umairah berkata:

    dapat juga ….ok la itu!!!!!rezeki bulan ramdhan

  7. alyyani berkata:

    itu la. smlm masa tgk berita, ok la rm500 dr takde ape. lps tu pulak bayar half je? adeh, cmne tu? rasa mcm tak dpt duit ry je. tak pe la ainey kan. dari tak dpt langsung.. 🙂

  8. el berkata:

    amboi zura..dah dpt nek gaji
    mau duit raya lg..kahhh tu pun kira alhamdulilah lahhh

    laaa npe buat cam tu gomen
    hehehehehehe

    pape pun enjoy raya ok

  9. Ibu Mifzal Arsyad berkata:

    alhamdulillah..zura..syukur gak..tp x leh la nak compare nga org swasta..ada gak swasta yg dpt bonus raya..tu lum kira bonus akhir tahun yg 2-3 bulan..tuh..kami ni gaji ciput jer…huhu..tp x kisah la..rezeki memasing kan..

  10. fazilzura berkata:

    ok ler tu .. dr org2 swasta ni .. uhuhuhu

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge