Tarikh Pembayaran Gaji Kakitangan Awam Tahun 2017

14 April 2017 Ibu Mifzal 4

Mungkin agak terlewat sebenarnya untuk kongsikan info ini. Ibu pasti info ini sudah dapat diakses daripada pelbagai sumber di internet. Tapi, ibu mahu juga kongsikan di blog IbuMifzal.Com agar mudah

 595 jumlah dibaca,  1 dibaca hari ini

Semakan Keputusan Peperiksaan Online PTD Januari 2016

22 Januari 2016 Ibu Mifzal 2

Semalam, 19 Januari 2016, ibu telah mengambil peperiksaan online PTD iaitu untuk memasuki skim perkhidmatan Pegawai Tadbir & Diplomatik (M41). Mencabar juga rupanya nak ambil peperiksaan online ini. Maklumlah, periksaan

 679 jumlah dibaca,  3 dibaca hari ini

Jadual Pembayaran Gaji Kakitangan Awam Tahun 2016

20 Januari 2016 Ibu Mifzal 0

Wah, dah dekat-dekat hujung bulan ini, mula lah tertanya-tanya “eh! gaji bulan ni bila ya?”. Kalau kakitangan awam persekutuan rasa macam baru sahaja dapat bonus kan? Macam ibu, dah dapat

 377 jumlah dibaca,  1 dibaca hari ini

Jadual Pembayaran Gaji Kakitangan Awam 2015

2 Disember 2014 Ibu Mifzal 1

Hah! jumpa pun yang ibu cari. Terima kasih pada yang sudi kongsikan jadual ini. Ibu pun nak kongsikan juga jadual pembayaran gaji kakitangan awam bagi tahun 2015. Jadual Pembayaran Gaji

 841 jumlah dibaca,  3 dibaca hari ini

Kisah Ibu & Kehidupan

4 April 2014 Ibu Mifzal 5

Lama sudah blog ini tidak di’update’. Malas dan tiada mood untuk berblog. Lagipun, kebelakangan ini agak sibuk dengan tugas di pejabat dan di rumah. Tugas sebagai pelajar pun menimbun. Banyak

 347 jumlah dibaca,  2 dibaca hari ini