Pengucapan Awam

3 Mac 2010 Ibu Mifzal 2

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera sebenarnya..ibu terjumpa video ibu buat pengucapan awam masa kursus induksi ibu dulu ms mula2 kerja thn 2005 bila tgk balik rs cam nak tergelak pun

 375 jumlah dibaca

Ibu Yang Busy

25 Februari 2010 Ibu Mifzal 0

Assalamualaikum WBT & Salam SejahteraSekarang ni ibu tengah bizi..ini pun mencelah sekejap n upadet blog..ibu balik dari Langkawi pd 23/2..kononnya semalaman jer di Langkawi..kursus abih lambat..so kami decide utk bermalam

 406 jumlah dibaca,  2 dibaca hari ini

Ke Langkawi

21 Februari 2010 Ibu Mifzal 2

:: Auto-Publish Entry :: Assalamualaikum WBT & Salam SejahteraSaat ini entry ini keluar..ibu sebenarnya di dalam perjalanan ke Langkawi di atas urusan kerja..ibu ada kursus PTK (Fungsional). Kursusnya x lama,

 433 jumlah dibaca

1st Time Di Cameron Highland (04.02.2010)

17 Februari 2010 Ibu Mifzal 4

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahterawalaupun ibu keje kat Tapah..n jarak Tapah nga Cameron Highland cuma 98 km je..n kalau ikut jalan Tapah – Rengit (jalan yg amat berliku2) hanya memakan

 655 jumlah dibaca

Minggu-minggu Ibu Yang Bizi

12 Februari 2010 Ibu Mifzal 7

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera hmm..korang pasan x kat  bawah banner blog ibu tu ada nota saya & keje saya..kalau korang pasan..jadual keje ibu agak padat kan..dr awal bulan hingga

 422 jumlah dibaca,  2 dibaca hari ini

PTK !!

22 Disember 2009 Ibu Mifzal 3

Assalamualaikum wbt lama gak yek ibu x update blog ni..ok la..ibu dah balik dari peksa PTK..minggu lepas lg..tp lum ada masa nak update lg..balik dari kedah..mmg keje menimbun..x menang tangan

 477 jumlah dibaca,  2 dibaca hari ini

Rindunya…!!

19 Oktober 2009 Ibu Mifzal 6

sebenarnya..kebelakangan ni..kurang ada cerita menarik untuk dikongsi bersama..banyak citer2 lama jer..ibu pun agak bz nga..n mood nak berblog ni cam merudum sket..x tau la pasal.. hari ni ibu cuti…cuti tanpa

 465 jumlah dibaca,  1 dibaca hari ini