Panas!!


PANAS!!…PANAS!!


air-cond pejabat ibu ni rosak..dah seminggu la..maknanya..dah seminggu gak la staff sini kepanasan.. ibu rasakan..air cond tu mmg in bad condition masa pasang kat opis ni..almaklumla..yg second hand punya..air cond ni asal dr KBS Ipoh..sana buat renovation..seme buh baru..yg buruk2 ni bagi kat daerah..ha..skang sudah rosak..nasib la kena turun daerah selalu..

” ini la uper air-cond buruk ni…sudah rosak…sudah x sejuk..uhuk”

“uhuk..bersepah..malu..malu bersepah lak meja..”

“aik..ni staff baru ke? ihik..interframe gmbr mifzal lak..”

Jom Kongsi!

Ibu Mifzal

Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa. Graduan UUM. Blogging sebagai hobi dan amat meminati k-drama dan Modern Talking.


3 Responses

  1. KasiH berkata:

    harus rimas kan takde aircon…tkleh nak wat keje (alasan kukuh ni..)..hehehehe

  2. Bed berkata:

    udahle sekarang ni cuaca pun panas…takde aircond tambah panasssssssssssss ler jwbnye…..

  3. fazilzura berkata:

    eh ni sejak bile plak mifzal keje situ ni ..
    ni sure gaji paling banyak ni kan kan ..

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge