Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!


Tagged: UUM PLK

17

Keputusan Peperiksaan Semester 4 (Julai 2012/2013)

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera Alhamdulillah, Syukur kepada-Mu Ya Allah. Lega perasan ibu yang tak keruan 2-3 hari kebelakangan. Akhirnya, hari ini, keputusan peperiksaan akhir semester lepas (Semester Julai 2012/2013 UUM PLK) telah pun diketahui. Berdebar hati semasa membuka portal UMIS UUM pagi tadi. Keputusannya tidak terduga. Lebih baik dari apa yang ibu jangkakan. Alhamdulillah,...

17

Result Exam Semester 3

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera seminggu ini mmg tiap2 hari duk bukak portal Umis UUM untuk tengok result..mula2 ingatkan keluar 16hb Jun seperti semester2 lepas…rupanya kali ni agak lewat sedikit. Bila fikir pasal result mmg kecut perut..tu yg hari2 duk check tu..dah ke belum..hehe semalam…akhirnya result sem 3 keluar jugak..mmg berdebar2 masa nak bukak portal...

10

Jadual Final Exam Semester 3 : Bersedia Dah Ke?

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera adusss..bila pikir bab study n peperiksaan ni mmg kecut perut..serius, sem ni ibu mmg x de mood nak belajar..paksa diri je ni..huhu..cemana nak buat? bila tgk jadual periksa..dah x lama dah nak final exam untuk semester..tambah tolak lg 3 minggu je nak exam..tp preparation non ado…malas lah..mood x de la..banyak...

1

Assignments & Mid Term Exam

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera dah lama x cerita pasal study ibu..last buat entry masa hujung bulan Julai rasanya…sedar2 x sedar dah nk pertemuan ke-3 dah sem Julai ni…meaning next week ada mid term…huhu..bila pikir pasal mid term ni mmg kecut perut sbb persediaan non ado…tambah lagi 4 assignment yg nak kena hantar..huhu…masih byk lagi...

2

Hebatnya Mia, Tahniah!

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera pagi ni sesambil buat kerja sempat juga ibu berblog walking…singgah sekejap ke blog Mialiana. boleh dikatakan ibu selalu jugak jenguk blog Mia ni…yg buat ibu suka ikuti kisah Mia adalah mengenai kejayaannya sebagai pelajar yg cemerlang dalam pelajaran..terbaru Mia dapat 4.o pointer dlm ke-3 subjek Semester Januari lepas (KLIK SINI...

0

Buat Take Home Quiz

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera Baru ibu perasan, yg blog ni dh x berupdate beberapa hari..since ujung minggu sebab ibu sibuk nga kelas..dh abis kelas plak mood ke laut…masih nak menyesuaikan diri dgn jadual baru..huhu Skang ni time opis hour kan…tp ibu x dpt nak siapkan kerja sbb line internet kat opis ibu problem..keje ibu...

Nak Update!! 0

Nak Update!!

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera Masuk hari ni..dah 2 hari ibu bercuti..EL..bukan sbb sakit ke apa..tp sbb nak siapkan assignment ibu yg nak kena hantar minggu ni..6 assignment semuanya daripada 10..4 assignment sblm ni dh hantar bulan lepas..letih nak menyiapkan assignment di kala idea tgh x ada ni.. Skang masih berbaki 4 assignment yg masih...

0

Oh..Apa Dah Jadi?

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera ya…apa dah jadi…sepatutnya malam2 ibu ada agenda ibu sendiri..iaitu study n buat assignment…dah siap buat jadual dah…lagi 2 minggu untuk tutorial ke-3 pada 18 -19 Mac ni..dah tutorial ke-3 ni ada mid-term..huhu…ntahlah..semangat cam dah ke laut…huhu..baru 3 bulan bergelar student dah x de mood..bukannya putus asa…tp malas yg lebih..huhu..sungguh..skang ni...