Keputusan Peperiksaan Semester 4 (Julai 2012/2013)

11 Disember 2012 17

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera Alhamdulillah, Syukur kepada-Mu Ya Allah. Lega perasan ibu yang tak keruan 2-3 hari kebelakangan. Akhirnya, hari ini, keputusan peperiksaan akhir semester lepas (Semester Julai 2012/2013

Result Exam Semester 3

22 Jun 2012 17

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera seminggu ini mmg tiap2 hari duk bukak portal Umis UUM untuk tengok result..mula2 ingatkan keluar 16hb Jun seperti semester2 lepas…rupanya kali ni agak lewat sedikit.

Assignments & Mid Term Exam

7 September 2011 0

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera dah lama x cerita pasal study ibu..last buat entry masa hujung bulan Julai rasanya…sedar2 x sedar dah nk pertemuan ke-3 dah sem Julai ni…meaning next

Hebatnya Mia, Tahniah!

9 Ogos 2011 2

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera pagi ni sesambil buat kerja sempat juga ibu berblog walking…singgah sekejap ke blog Mialiana. boleh dikatakan ibu selalu jugak jenguk blog Mia ni…yg buat ibu

Buat Take Home Quiz

27 Julai 2011 0

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera Baru ibu perasan, yg blog ni dh x berupdate beberapa hari..since ujung minggu sebab ibu sibuk nga kelas..dh abis kelas plak mood ke laut…masih nak

No Image

Nak Update!!

5 April 2011 0

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera Masuk hari ni..dah 2 hari ibu bercuti..EL..bukan sbb sakit ke apa..tp sbb nak siapkan assignment ibu yg nak kena hantar minggu ni..6 assignment semuanya daripada

Oh..Apa Dah Jadi?

7 Mac 2011 0

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera ya…apa dah jadi…sepatutnya malam2 ibu ada agenda ibu sendiri..iaitu study n buat assignment…dah siap buat jadual dah…lagi 2 minggu untuk tutorial ke-3 pada 18 -19