Keputusan Peperiksaan Semester 4 (Julai 2012/2013)

11 Disember 2012 Ibu Mifzal 17

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera Alhamdulillah, Syukur kepada-Mu Ya Allah. Lega perasan ibu yang tak keruan 2-3 hari kebelakangan. Akhirnya, hari ini, keputusan peperiksaan akhir semester lepas (Semester Julai 2012/2013

 2,090 jumlah dibaca

Result Exam Semester 3

22 Jun 2012 Ibu Mifzal 17

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera seminggu ini mmg tiap2 hari duk bukak portal Umis UUM untuk tengok result..mula2 ingatkan keluar 16hb Jun seperti semester2 lepas…rupanya kali ni agak lewat sedikit.

 1,371 jumlah dibaca

Assignments & Mid Term Exam

7 September 2011 Ibu Mifzal 1

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera dah lama x cerita pasal study ibu..last buat entry masa hujung bulan Julai rasanya…sedar2 x sedar dah nk pertemuan ke-3 dah sem Julai ni…meaning next

 1,098 jumlah dibaca

Hebatnya Mia, Tahniah!

9 Ogos 2011 Ibu Mifzal 2

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera pagi ni sesambil buat kerja sempat juga ibu berblog walking…singgah sekejap ke blog Mialiana. boleh dikatakan ibu selalu jugak jenguk blog Mia ni…yg buat ibu

 1,330 jumlah dibaca

Buat Take Home Quiz

27 Julai 2011 Ibu Mifzal 0

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera Baru ibu perasan, yg blog ni dh x berupdate beberapa hari..since ujung minggu sebab ibu sibuk nga kelas..dh abis kelas plak mood ke laut…masih nak

 883 jumlah dibaca

Nak Update Tentang Kisah Sambung Belajar

5 April 2011 Ibu Mifzal 0

Ibu nak update tentang kisah sambung belajar ibu. Untuk pengetahuan semua, termasuk hari ini, sudah dua hari ibu bercuti. Ibu ambil cuti rehat kecemasan. Bukan disebabkan ibu sakit atau apa.

 783 jumlah dibaca