Hebatnya Mia, Tahniah!


Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera

pagi ni sesambil buat kerja sempat juga ibu berblog walking…singgah sekejap ke blog Mialiana. boleh dikatakan ibu selalu jugak jenguk blog Mia ni…yg buat ibu suka ikuti kisah Mia adalah mengenai kejayaannya sebagai pelajar yg cemerlang dalam pelajaran..terbaru Mia dapat 4.o pointer dlm ke-3 subjek Semester Januari lepas (KLIK SINI utk tgk result terbaru Mia)…ibu mmg sgt kagum dengan Mia..sbb tu ikut selalu ikut blog mia kot2 ada tip2 utk jadi pelajar cemerlang..

Ibu pun sama  mcm Mia tgh belajar PJJ cuma bezanya Mia di OUM & ibu di UUM..Mia pun dah nak abih belajar dah tp ibu masih lg di semester2 awal..

Mia mmg inspirasi ibu dalam belajar…alhamdulillah..result ibu semester lepas pun pd ibu agak memberangsang utk permulaan..ibu dapat 4A & 1B+, tp ibu x de buat semakan pun..sbb yg subjek ibu dapat B+ tu mmg ibu x dapat jawab dgn sempurna..huhu…

so..ibu pun nak berazam jugak…ibu kena belajar lebih rajin semester ni..sbb nak jgk dapat semua subjek A @ 4.0 flat mcm Mia…bestnya kalau dapat…hopefully…

ps : heavennya kalau dapat grad dengan Kelas Pertama…namun perjalanan ini masih jauh.. 🙂

Jom Kongsi!

Ibu Mifzal

Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa. Graduan UUM. Blogging sebagai hobi dan amat meminati k-drama dan Modern Talking.


2 Responses

  1. mia liana berkata:

    wahhhh… terima kasih ya… siap buat entri lagi..

    mia sebenarnya ada bagi tips di dalam entri-entri sebelum ini.

    sila rujuk di :

    http://www.mialiana.com/2010/12/kena-pandai-cari-masa-untuk-study.html

    http://www.mialiana.com/2010/11/advice-and-guidance-to-solve-oum.html

    http://www.mialiana.com/2010/05/my-tomorrows-talk-sharing-learners.html

    semoga berjaya di dalam pelajaran. yang penting kita harus berusaha..
    Jom baca entri di blog mia liana : Result Sebenar Semester Januari 2011 Selepas Disemak SemulaMy Profile

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge