Buat Take Home Quiz


Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera

Baru ibu perasan, yg blog ni dh x berupdate beberapa hari..since ujung minggu sebab ibu sibuk nga kelas..dh abis kelas plak mood ke laut…masih nak menyesuaikan diri dgn jadual baru..huhu

Skang ni time opis hour kan…tp ibu x dpt nak siapkan kerja sbb line internet kat opis ibu problem..keje ibu ni memerlukan ibu access maklumat peserta program secara online..dh x leh online cemana nak buat keje…so ibu ambik masa update blog lah..aci x? N sesambil buat take home quiz..hehe..aci lah…boleh la..boleh la..

Semester ni ibu ada 11 assignment n quiz yg nak buat n 2 presentation..huhu banyak x? Mmg nak kena siapkan wal n on time..x mau kelam kabut mcm semester lepas..

So now..ibu nak sambung wat take home quiz la..hehe..(Mode : busy..ihik)

take home quiz

take home quiz 2

jadual assignment

Posted with WordPress for BlackBerry

Jom Kongsi!

Ibu Mifzal

Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa. Graduan UUM. Blogging sebagai hobi dan amat meminati k-drama dan Modern Talking.


Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge