Result Exam Semester 3


Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera

seminggu ini mmg tiap2 hari duk bukak portal Umis UUM untuk tengok result..mula2 ingatkan keluar 16hb Jun seperti semester2 lepas…rupanya kali ni agak lewat sedikit. Bila fikir pasal result mmg kecut perut..tu yg hari2 duk check tu..dah ke belum..hehe

semalam…akhirnya result sem 3 keluar jugak..mmg berdebar2 masa nak bukak portal tu..sgt risau sbb ibu hanya berbekal carry marks yang ciput dan final exam yg ntah2 apa ntah jawabnya..

lepas check…terus ucap syukur alhamdulillah..walaupun x secemerlang semester 1 dulu tapi result kali ini lebih baik sedikit dari pada semester lepas…PMS @ GPA naik 0.1 dari sem lepas…hehe..sket je..tp alhamdulillah..result kali ini melayakkan ibu utk dpt Anugerah Dekan. kiranya ini kali ke dua la dpt dean list ni..sem 1 n sem 3…sem 2 x dpt..n pointer pun turun dengan mendadak..huhu..apa pun yang penting lulus semua n tak perlu repeat paper…so sem depan kena la struggle lg..if nak grad dengan 1st class..MESTI struggle!!

ps : ini je yang termampu..alhamdulillah..

Jom Kongsi!

Ibu Mifzal

Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa. Graduan UUM. Blogging sebagai hobi dan amat meminati k-drama dan Modern Talking.


17 Responses

  1. Rizam Md Radzi berkata:

    Salam,
    Tahniah untuk anda.. terlalu bz sangat tetiba ada perasaan ingin tahun ni.. Apa pun selamat berada di semester baru dan good Luck untuk semester ini yer 🙂

    • wslm…

      terima kasih…sambung belajar jugak ke? good luck ya..

      • Rizam Radzi berkata:

        Ehhh tak kenal yer.. huhuhu ingat kenal hehehehhe.. Semoga terus menjadi idola kepada mereka yang belajar.. Suka semangat sebab tau awak orang jauh kat IPB tu 🙂

        • sorry..sy x cam nama…kalau ada gambar avatar kt komen tu…insya Allah sy cam kalau sama kelas…hehe….x de la sampai jd idola…..kalau ikutkan cabaran yg perlu ditempuh tu mmg kdg2 rs susah jgk…tp sbb dah start kena jgk teruskan…awak pun sama good luck juga…sama2 berjaya…insya Allah…x sabar nak abihkan study ni kan..

  2. hanie berkata:

    mmg power la kak…

  3. Hafizul berkata:

    Syukur la tu naik pintter..tu la masa g karinival hari tu,tak nak baca buku sungguh2..hehe..tahniah buat ibu mifzal arsyad…pandai2..hehe
    Jom baca entri di blog Hafizul : Demam Contest Eyriqazz vs DenaihatiMy Profile

  4. ohcikgu berkata:

    wahh..3 pointer lebih. pandainya dia..
    Jom baca entri di blog ohcikgu : Sejarah Pembinaan dan Penciptaan KaabahMy Profile

  5. Nazri berkata:

    selamat berjuang.. hebat tu dpt anugerah dekan.. moga jadi tauladan anak-anak bila mereka besau nnt
    Jom baca entri di blog Nazri : Wanita Kerja Malam Berisiko Kanser PayudaraMy Profile

  6. titan berkata:

    wahh, terernya dia..
    Jom baca entri di blog titan : Komisen ke 18 dari InnityMy Profile

  7. ati putera berkata:

    semoga lebih gigih lagi di masa akan datang.
    Jom baca entri di blog ati putera : Eyriqazz vs DenaihatiMy Profile

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge