Tag Hitam Manis Dari Pn. Bed a.k.a MamaShasha


Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera

hehe..hehe..sebelum tu Ibu nak gelak dulu..haha..x pernah2 org kasi ibu lembu..semlm Pn. Bed kita telah hadiahkan seekor lembu hitam…mungkin leh jadikan korban hari raya nnt..hehe..terima kasih ya bed…

ok..jom kita buat tag….

1. Thank & link the person that gave you the cow (jgn lupa copy picture picture sekali)
:: Thanks Bed..dapat lembu ni yg sonok ni..leh jual ni ::

2. Bagi balik wasiat ini kat 7 bloggers yg paling active atau 7 paling tak active
:: lebih x leh..ke?..rasanya nak kasi kat semua yg ada dlm list kawan blogger ibu…kalau korang sudi..sila buat ya!! ::

3. Bagi tau diorg ini yang diorg dapat wasiat dari org kaya kg sepening lalat
:: adus ramai tuh…ibu kasitau dlm blog ni je la ya..sila baca ya wahai kengkawan ibu sekelian.. ::

4. Cerita 3 perkara apa yg anda selalu buat sambil tgk tv
:: landing atas tilam angin sambil bermalas-malasan ::
:: bercumbuan dan berpelukkan manja nga Mifzal Arsyad… ::
:: Mengemas menan mifzal yang bersepah kat living hall tuh.. ::

5. Bagitau 3 makanan pelik yg pernah anda makan
:: x pernah la makan oooi…geli..geli..geli..pernah nmpk iklan makanan exotic kat kedai cina di Tapah ni…eeei..yekkk!! ::

6. Cuba bagitau berapa orang dah kawan anda kat FACEBOOK
:: 137 orang kawan ::

7. Feveret soalan ni.. camner korang berjumpa spouse korang or pakwe or makwe..
:: memula kenal menerusi internet..heheh…kalau x silap masa tu laman VF ::


soklan2 yg mcm2..x relate lgsg antara satu sama lain..hahaha..tp x per la..dah siap dah tag ni ibu buat…lega dah..x dak hutang tag…

Jom Kongsi!

Ibu Mifzal

Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa. Graduan UUM. Blogging sebagai hobi dan amat meminati k-drama dan Modern Talking.


5 Responses

  1. Ibu Mifzal Arsyad berkata:

    nasz —> kah..hehe..kalau nga asben kena wat dlm bilik..hehe..mifzal ni kalau nga ainey mmg suka berkepit je nga ainey..suka cium n peluk2 ibu dia ni..budak manja la katakan..kdng tuh nak wat keje pun susah..

  2. nasz berkata:

    mula2 baca bercumbuan tu ingatkan dgn asben. kahhhh ngn mifzal ye

  3. Ibu Mifzal Arsyad berkata:

    alyyani –.heheh mungkin sbb dah jodoh kot kan..hehe

  4. Ibu Mifzal Arsyad berkata:

    alyyani —> tau ke VF tu? Virtual Friend..ms tuh femes jgk lama tuh…abah mifzal citer kan..masa dia tgk gmbr ainey tuh..dia tunjuk kat kawan dia..dia ckp ni bakal bini aku..haha..ms tu kami x kenal pun lg..kah..kah..nsb baik betul jd kawen..hehe..

  5. alyyani berkata:

    oh jumpa abah mifzal kat vf ke? baru tau ni. hehehe..

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge