Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Header Baru


Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera


Presenting A New Header For KMA’s Blog

:: header baru ::

cantik? hehe..boleh la kan..sendiri buat pakai photoscape..cuma yng watermark bulat nga bunga hijau tu Eybizzonline yang buat..hehe..

ibu sebenarnya sgt la tidak keretip nak buat header ke apa2 design la..tambah2 yg guna software cam photoshop ke atau apa yg lg advanced la..selalunya ibu edit pakai paint je..hehe..sgt2 ketinggalan kan..tp skang dah maju setapak la..dah reti sket2 edit gambar pakai photoscape..org lain dah lama dah advanced..hehe..x per la..slow2 belajar..kang dah pandai nnt..mau mcm2 bentuk header plak keluar..heheh

Jom Kongsi!

Ibu Mifzal

Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa. Graduan UUM. Blogging sebagai hobi dan amat meminati k-drama dan Modern Talking.


2 Responses

  1. Ibu Mifzal Arsyad berkata:

    iz–AnN —> hehe..ni baru2 belajar ni…

  2. iz-AnN ????????? berkata:

    salam singgah…pandainya wat header baru…aniwei saya pun ngah godek2 nak wat header ni…hehehe..

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge