Tag Dari Maya : Blogwalking Award 2010

12 Oktober 2010 Ibu Mifzal 3

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera dlm x de idea nak mengupdate blog ni…mujur ada maya kasi idea….update dgn menjawab tag..hehe..thanks ya maya sbb bg tag n award ni.. ok..jom kita

 360 jumlah dibaca

Award & Tag Dari Pn.Bed

4 Julai 2010 Ibu Mifzal 1

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera adeh…baru ada kesempatan nak update blog..di kala..keje pejabat yg menimbun..bila hr berkerja..bila bercuti..keje rumah plak menimbun..smlm seharian x dapat berblog sbb ibu ada meeting bersama

 322 jumlah dibaca

Award Dari NEY

21 Mei 2010 Ibu Mifzal 9

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera ok…kali ini..ibu dapat award pulak…award ni diberikan oleh NEY..thanks Ney..sbb sudi kasi award ni…bila sebut nama Ney ni kan..sbenarnya..teringat plak kat nama sendiri hehe..tp Ney

 326 jumlah dibaca

Tag Dari Gooseberries

21 Mei 2010 Ibu Mifzal 5

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera akhirnya..ibu dapat gak tag ni..hehe lama dah duk tgk tag ni dibuat leh kawan blogger2 yg lain..tp x dak plak nama ibu tersangkut…thank ya Gooseberries

 344 jumlah dibaca,  1 dibaca hari ini

Lagi Tag Dari Pn. Suhida

11 Mei 2010 Ibu Mifzal 3

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera ok..kali ni dapat tag dari Pn.Suhida lagi….hehe..x mau ulas panjang..meh kita tgk..apa tag kali ini.. The Rules :- 1- mesti menggunakan huruf pertama dari nama

 354 jumlah dibaca,  2 dibaca hari ini

Tag Hitam Manis Dari Pn. Bed a.k.a MamaShasha

10 Mei 2010 Ibu Mifzal 5

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera hehe..hehe..sebelum tu Ibu nak gelak dulu..haha..x pernah2 org kasi ibu lembu..semlm Pn. Bed kita telah hadiahkan seekor lembu hitam…mungkin leh jadikan korban hari raya nnt..hehe..terima

 378 jumlah dibaca