Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!


Category: Giveaway & Contest

3

Menebus Point Astro Circle

Baru sekarang ibu berkesempatan untuk menebus point Astro Circle. Bertahun kumpul mata, tetapi tak dapat banyak pun. Sehingga bulan Februari 2017, baru 2200 lebih mata yang berjaya dikumpul. Sebenarnya jumlah itu tidak termasuk dengan mata terkumpul yang telah expired. Sayang kan! Rugi tidak tebus awal-awal. Setiap bulan dari 170 mata sehingga hanya 70 mata sahaja untuk semasa dapat...

mifzal arsyad & pertandingan mewarna 12

Mifzal Arsyad & Pertandingan Mewarna Kanak-Kanak

Al-kisah minggu lepas, 30hb Disember 2014, Ibu dan Mifzal ke pasar tani berdekatan dengan tempat ibu bekerja. Ibu mendapat jemputan untuk menjadi juri pertandingan mewarna kanak-kanak sempena program sambutan tahun baru 2015 di pasar tani tersebut. Ibu bawa bersama Mifzal Arsyad kerana kebetulan Abah Mifzal ada meeting di sekolah. Teruja Mifzal bila diberitahu ada pertandingan...

9

Redeem Point Bonuslink

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera. Kad Bonuslink ibu guna dari tahun 2010 lagi. Tapi point yang dikumpul sedikit sahaja. Dulu sekali sekala je isi minyak di Shell dan membeli-belah di Parkson. Sekarang baru ligat kumpul point. Jadi, bila cukup sahaja point yang dikumpul, ibu terus redeem hadiah secara online. Dapat lah sambar set Lunch Box...

6

Jom Join Contest Glasses, Cat & Gift 2013

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera. Dah lama niat untuk join contest anjuran blog CahayaCinta.Com ini, tetapi baru sekarang ada kelapangan. Masa untuk berblog ada tetapi yang tiada idea nya. Nasib baik juga Suri panjangkan tempoh contest, kalau tidak kempunan ibu :p Okay, contest ini memerlukan peserta memberi komen kepada gambar kucing comel di atas. Oh!!...

8

Apa Yang Diperlukan Dari Eizil Network?

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera Apa yang diperlukan dari Eizil Network? Banyak juga perkhidmatan yang ditawarkan oleh Eizil Network sama ada berbayar mahupun percuma. Antara perkhidmatan yang menarik minat ibu ialah :- 1. Perkhidmatan Sekuriti Perkhidmatan ini adalah salah satu perkhidmatan berbayar yang ditawarkan oleh Eizil Network. Ia ditawarkan dengan harga RM150.00 di mana harga...

15

Eizil.Com : Cadangan & Kritikan Penambahbaikkan?

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera Sebenarnya masih tercari-cari lagi idea untuk menulis tugasan terakhir contest yang dianjurkan oleh Eizil.Com. Mulanya, mahu mengikut tabiat lama, macam buat assignment, dekat-dekat waktu kena submit tu baru idea menjelma. Tetapi bila fikirkan due date tugasan ni sangat-sangat dekat dengan peperiksaan akhir semester, nampak gayanya, kenalah cari idea awal-awal menulis...

7

Hadiah Dari Giveaway Blog Budak Felda

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera Mungkin ada yang belum mengetahui, ibu ada menyertai giveaway anjuran BudakFelda.Com baru-baru ini. Dan, keputusan giveaway tu pun dah diketahui..Alhamdulillah, ibu dapat hadiah kedua. Jarang sangat sebenarnya ibu menang giveaway mahupun contest yang ibu join. Sebab itu mula-mula ibu langsung tidak menaruh sebarang harapan untuk mendapat hadiah. Join pun semata-mata...

10

3 Tahun Dari Sekarang

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera Jenuh mengumpul mood blogging, baru sekarang hadir. Berehat beberapa hari daripada menjenguk blog kadang-kadang blog mematikan idea yang sedang bercambah. Kadang-kadang juga, ibu ada terfikir sejauh mana IbuMifzal.Com ini boleh berjaya dalam dunia blogging dengan mood blogging ibu yang kadang surut dan kadang pasang ini? 3 tahun dari sekarang? banyak yang...

16

Mula Menulis Kerana Anak

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera Pengalaman melahirkan anak sememangnya cukup berharga bagi seorang wanita yang bergelar ibu. Tidak semua wanita di dunia ini dapat merasai pengalaman yang amat indah itu. Begitu juga dengan Ibu Mifzal ini.  Atas sebab itu, kegembiraan ini ibu zahirkan di dalam bentuk tulisan untuk dijadikan tatapan ibu di kemudian hari. Sejarah...

33

1st Giveaways BudakFelda.Com : Blogger Baru Yang Hebat

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera Kebelakangan ni ibu memang agak kurang join contest @ giveaway yang dianjurkan oleh bloggers. Tapi contest 1st Giveaways BudakFelda.Com ini menarik minat ibu di samping kekaguman ibu pada blogger baru ini yang sangat-sangat komited utk jadi blogger yang berjaya. Insya Allah, berkat kesungguhan bro budakfelda.com, impiannya akan tercapai. Blog yang baru berusia...