Menu Tengahari Ibu!!

31 Mei 2010 Ibu Mifzal 3

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera wah..teruja nengok menu lunch mamashasha…sure sgt sedap…terliur ibu…. ibu pun nyibuk gak la nak share menu tengahari ibu..ibu makan ni je..huhu.. :: nasi kerabu ::

 562 jumlah dibaca

Perihal Nuffnang Lagi!!

31 Mei 2010 Ibu Mifzal 8

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera kang hari Jumaat lepas ibu ada citer pasal entry ttg ibu dah cashoutkan earning nuffnang yang seciput tuh…hehe… alhamdulillah…pagi td bukak akaun nuffnang…dah bertambah balik

 525 jumlah dibaca

Mifzal Arsyad & Ibu

31 Mei 2010 Ibu Mifzal 5

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera entry ni auto-publish ya…ikut masa tulis entry ni dah 3.59 pagi lewatnya tido? sure ada yg tanya cam tu kan..? hehe..bukan la..ini ibu br bangun

 498 jumlah dibaca

BABY WITH SOOTHER OR FEEDING BOTTLE CONTEST

30 Mei 2010 Ibu Mifzal 3

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera ok..nak join contest lg…ibu dapat link contest ni daripada suhida…menarik gak contest ni…ia dianjurkan oleh N.A.I Syarat-syaratnya :- 1. Jadi FOLLOWER blog ni – ngeee..;)

 839 jumlah dibaca

Duit Nuffnang Dah Zero!!

29 Mei 2010 Ibu Mifzal 8

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera adeh…ingatkan x mau cashout lg tau..tp tgk2 dlm seminggu ni x der meningkat pun…buffered earning pun dah x sudi nak singgah kat blog kma ni

 1,085 jumlah dibaca,  1 dibaca hari ini

Result 2nd KMA’s Giveaway

28 Mei 2010 Ibu Mifzal 5

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera ok…jenuh ibu nak snap bukti imej result yg ibu online melalui handphone SE satio abah…punya la lembap xnak loading..ingatkan internet buat hal..yg peliknya..website lain ok

 664 jumlah dibaca

Dengan Rasminya…!!

27 Mei 2010 Ibu Mifzal 0

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahterave tepat jam 10.15 malam…dengan rasminya 2nd KMA’s Giveaway ditutup…. keputusan rasmi 3 visits tertinggi akan ibu umumkan next entry…sabar ya…  600 jumlah dibaca,  1 dibaca hari ini

 600 jumlah dibaca,  1 dibaca hari ini