Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Tag Dari Maya : Blogwalking Award 2010


Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera

dlm x de idea nak mengupdate blog ni…mujur ada maya kasi idea….update dgn menjawab tag..hehe..thanks ya maya sbb bg tag n award ni..

ok..jom kita tgk award dulu…sesuai la nga blogwalking..siap ada gmbr kasut lg..memula rasa mcm x layak je nak terima award ni.sbb kebelakangan ni..ibu mmg kurang sgt berblogwalking..kalau ada pun..kdg2 x tinggal jejak pun..bukan sombong td kekangan masa n mood pun tgh lari2 skang ni..sorry ya kengkawan..apa2 pun ibu tetap terima nga hati terbuka award yg diberikan..thanks sekali lg ya maya

:: ini la awardnya ::
1. apa yang sedang bermain di fikiran anda sekarang ?
  • Nak packing detox…hehe
2. apakah nama samaran anda ?
  • Ibu Mifzal Arsyad @ Ainey Azarin
3. senaraikan 3 orang yang anda sayang
  • Anak, Suami & Family
4. panggilan untuk si dia .
  • Abang, Abah
5. hadiah yang paling diimpikan dari yang teristimewa
  • Sentiasa Disisi
6. belog mana yang paling suka visit ?
  • Blog yang tersenarai or tidak dlm bloglist KMA
7. tag kepada 15 blogger anda
15 yg btuah ialah

Bed
Nome
Sue
Suhida
alyyani
Ardini Humaira
Cikgu Isza
Zie
Zura
syu90
mommyYen
Mala

++++ semua yang rajin berblogwalking

Ambik tau!! hehe

Jom Kongsi!

Ibu Mifzal

Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa. Graduan UUM. Blogging sebagai hobi dan amat meminati k-drama dan Modern Talking.


3 Responses

  1. Redbloodsnow berkata:

    Wahh..zie kene tag gak ea. Insya'ALLAH. bile free zie buat ek kak 🙂

  2. SyUhAdA berkata:

    thanks tag syu…
    nnti syu jawab ye~

  3. cikgu isza berkata:

    salam,
    ehhh.. ada award..
    lama tak dapat award.. trima kasih atas ingatan yer..

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge