Dah Petang..


Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera
hmm tgk jam dah 4.33 ptg..baru sedar lgsg x sempat nak update apa2 hari ni kat blog..so gagahkan jugak cari idea utk update…
apa yg ibu buat ari ni sampai x de buat 1 entry pun?
pagi..ibu kena attend meeting lg…sampai tgh hari…
tengahari plak..ke daerah Teluk Intan…ada jamuan persaraan staff
ptg…balik semula ke pejabat…duk mengadap keje sket n then bukak blog..tp x tau nak update apa…ada je benda ibu nak citer..tp mood lum dtg…
nnt la..tgk2 malam ni..kot ada mood..
ok..tu je…hehe..

Jom Kongsi!

Ibu Mifzal

Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa. Graduan UUM. Blogging sebagai hobi dan amat meminati k-drama dan Modern Talking.


1 Response

  1. ardinihumaira berkata:

    banyaknye keja… hehe.. takpe2… dni dulu masa keje banyak leh slim tau sis

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge