Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!


Monthly Archive: Oktober 2010

1

Balik Ke Kampung Halaman

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera Insya Allah…petang ni lepas Jumaat..ibu sekeluarga akan pulang ke kampung ibu di Pasir Mas…doakan perjalanan pergi dan balik kami selamat ya.. balik sekejap jer dlm 2-3 hari..sbb nak balik jenguk mak ibu yg kurang sihat..doakan kesihatan mak ibu bertambah baik ya.. thanks all. ps : kalu sempat ibu online..kalu x..sunyi...

5

Siti Balqis Mohd Nor : Misteri Ghaib Hanya Rekaan Semata-Mata?

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera ibu terbaca kisah si Siti Balqis Mohd Nor ni kat Blog Cikgu Dahlia… ala..cerita gempar 1 malaysia tuh..yg kononnya ghaib..dibawa lari dek Jin…korang x tau ke? sute tau kan.. so..kebenaran dah terungkai…mesti kehilangan tu hanya rekaan si budak Siti Balqis tuh je..apa la nak jd nga budak2 skang ni…hari tuh..kisah...

3

Buffered Earning Nuffnang Yang Ke 35 @ 2010

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera alhamdulillah…Buffered Earning masih sudi datang ke blog KMA ni..kali ni yang ke 35 @ 2010..actually dah dpt BE ni 2 hr yg lepas selepas dpt Buffered Earning Nuffnang Yang Ke-34 @ 2010 hari tu..tp x sempat nak update lg… Buffered Earning kali ni dari.. Dutch Lady S&A launch LR ::...

6

Tips Penjagaan Kain Baju

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera Gula-gula Getah Melekat Pada Pakaian Letakkan pakaian tadi dalam peti sejuk beberapa jam. Kemudian keluarkannya. Basuh seperti biasa dan anda akan dapati gula-gula getah mudah ditanggalkan dari pakaian. Pakaian Terkena Dakwat 1. Bancuh sedikit susu dengan sedikit air. Biarkan ianya pekat. Celup dan rendamkan pakaian yang terkena dakwat tadi ke...

2

Berita Semasa : Kegiatan Maksiat Atas Bumbung Berakhir Tragedi

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera”Kegiatan Maksiat Atas Bumbung Berakhir Tragedi”. PETALING JAYA – Seorang gadis sunti berusia 12 tahun yang menemui ajal selepas terjatuh dari tingkat enam Blok E dekat Apartmen Lestari di Damansara Damai di sini kelmarin dikatakan selalu berada di situ untuk melakukan perbuatan sumbang. Perkara tersebut didedahkan oleh penduduk di situ yang...

7

Yang Buat Ibu Panas Hati Bila Balik Dari Kerja!!!

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera ok..ini x de kaitan dgn mifzal or abah mifzal..kalau tgk deran berdua ni buat ibu sejuk hati..hehe tp yg ibu nak cerita ni..merujuk pd entry sblm ni : Salam Pagi Jumaat & Sekadar Luahan Rasa Kepada Anak-Anak Remaja Sekarang! mmg ibu panas hati bila tgk..anak2 remaja terutamanya remaja perempuan duduk...

3

Alexa Ranking Bulan Oktober 2010

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera Entry Berkaitan : Alexa Ranking Bulan September 2010 alhamdulillah..blm pun sampai ke penghujung bulan Oktober 2010..tapi alexa rank utk blog KMA bagi bulan ni dah pun melepasi target..alhamdulillah..rank nya makin naik..terima kasih kepada semua yg sudi berkunjung ke blog ini.. :: klik utk lbh jelas :: :: Alexa Rank =...

2

3rd KMA’s Giveaway Sudah Ditutup!

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera akhirnya..sampai jgk ke no bertuah ibu 28208…dah lepas dah no tu di kaunter statistik tuh…ibu pasan no skang (sewaktu ibu capture la) 28236tahniah diucapkan kepada yg berjaya capture no yg ibu nak tuh..so pd yg berjaya..sila emailkan bukti no yg berjaya dicapture tu ke email ibu iaitu ibu_mifzal@ymail.com..jika anda seorang...

3

Pagi, Tengahari & Petang di IPIP, Ipoh

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera yup..ibu kat IPIP, Ipoh ni..dr pagi lg…jam 10.00 pg..seperti rutin biasa la..setiap 2 minggu sekali..ibu akan datang ke sini..menemankan abah..abah ada kelas PJJ nya..selalunya mmg ibu yg drive hantar abah ke sini..tp sejak abah dah leh bawak kereta ni..abah la yg drive..tp ibu masih lum confident nak bg abah drive...

4

Dapat Voucher RM150 Dari Pakcik Google

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera :: surat dari Pakcik Google :: korang ada dapat x? terkejut jgk ibu bila terima surat dr Pakcik Google nih..kebetulan masa dpt surat tuh abah ada n dia tgk surat tuh..ooo..ni ramai blogger dpt ni…ya ke…hehe..ok la tuh.. bila tgk isi dlm nya… :: isi dalam surat :: ooo..rupernya ibu...