Balik Ke Kampung Halaman

29 Oktober 2010 1

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera Insya Allah…petang ni lepas Jumaat..ibu sekeluarga akan pulang ke kampung ibu di Pasir Mas…doakan perjalanan pergi dan balik kami selamat ya.. balik sekejap jer dlm

Buffered Earning Nuffnang Yang Ke 35 @ 2010

28 Oktober 2010 3

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera alhamdulillah…Buffered Earning masih sudi datang ke blog KMA ni..kali ni yang ke 35 @ 2010..actually dah dpt BE ni 2 hr yg lepas selepas dpt

Tips Penjagaan Kain Baju

27 Oktober 2010 6

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera Gula-gula Getah Melekat Pada Pakaian Letakkan pakaian tadi dalam peti sejuk beberapa jam. Kemudian keluarkannya. Basuh seperti biasa dan anda akan dapati gula-gula getah mudah

Alexa Ranking Bulan Oktober 2010

25 Oktober 2010 3

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera Entry Berkaitan : Alexa Ranking Bulan September 2010 alhamdulillah..blm pun sampai ke penghujung bulan Oktober 2010..tapi alexa rank utk blog KMA bagi bulan ni dah

3rd KMA’s Giveaway Sudah Ditutup!

25 Oktober 2010 2

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera akhirnya..sampai jgk ke no bertuah ibu 28208…dah lepas dah no tu di kaunter statistik tuh…ibu pasan no skang (sewaktu ibu capture la) 28236tahniah diucapkan kepada

Pagi, Tengahari & Petang di IPIP, Ipoh

24 Oktober 2010 3

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera yup..ibu kat IPIP, Ipoh ni..dr pagi lg…jam 10.00 pg..seperti rutin biasa la..setiap 2 minggu sekali..ibu akan datang ke sini..menemankan abah..abah ada kelas PJJ nya..selalunya mmg

Dapat Voucher RM150 Dari Pakcik Google

24 Oktober 2010 4

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera :: surat dari Pakcik Google :: korang ada dapat x? terkejut jgk ibu bila terima surat dr Pakcik Google nih..kebetulan masa dpt surat tuh abah

Tak Sempat Nak Update Blog Hari Ini…

23 Oktober 2010 0

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera ok..cerita ada,,tp ibu lum ada masa nk mengarang entry…hari ini sibuk sket dgn nak menyiapkan kerja rumah dan melayan mifzal yg tak berapa sihat..demam, selsema