Menu Tengahari Ibu!!


Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera

wah..teruja nengok menu lunch mamashasha…sure sgt sedap…terliur ibu….

ibu pun nyibuk gak la nak share menu tengahari ibu..ibu makan ni je..huhu..

:: nasi kerabu ::

ntahla..sejak dua- tiga hari ni asyik rs nak makan nasi kerabu je…..tingat kat nasi kerabu yang mek ibu buat..leleh air liur…ya la minggu depan ibu nak balik kg…leh la suh mek buat nasi kerabu…ibu nak buat sendiri…huhu..malasnya..nak makan je..lg pun sesekali balik kg kan..nak bermanja nga mek tersayang…wah..best2..x sabarnya nak ‘kelik kapong’

oo…ya lupa nak citer pasal nasi kerabu yg ibu makan td..kedainya kat sebelah stesen bas Tapah…org tapah tau la kot loaksi kedai tuh..ibu makan sensorang je td..x dak sapa sudi temankan…ya la sebelm tu kawan opis ajak kuar sarapan pg tadi x mau..konon nak diet…sekali..ambik kau..makan gak ibu tengahari ni..hehe…x per la..bukan sekali..tp dah banyak kali..hahaha..

nasi kerabu tu pada ibu ..x de la sesedap mana pun..tp situ je yg ibu tau kat Tapah tu jual nasi kerabu tetengahari….so ke situ la ibu terjah…sesambil nak gi bank td..gi bank-in duit pemenang KMA’s Giveaway – Eryati & Rose (ibu x dpt nak bank in td sbb mesin ATM tu derang tgh service..malas nak tunggu..kang petang ibu singgah plak), Rose (dah bank in dah) – nnt dah semua bank-in..ibu buat entry psl ni plak..hehe

ok la..dah masuk citer lain plak..hehe…ibu nak sambung buat keje la..ihik..

Jom Kongsi!

Ibu Mifzal

Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa. Graduan UUM. Blogging sebagai hobi dan amat meminati k-drama dan Modern Talking.


3 Responses

  1. sirna berkata:

    lama tak makan, tp nasi kerabu paling best sy penah makan kat pasir mas kelantan, sedap sgt2

  2. Ibu Mifzal Arsyad berkata:

    Aieza — sama la kita za…

  3. AieZa berkata:

    aku peminat nasi kerabu jugaaa…

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge