Makan-Makan DI KFC Tesco Kampar


:: ini adalah Auto-Publish Entry :;

Assalamualaikum wbt

Isnin lepas (25hb Januari 2009), ibu sekeluarga ke Tesco Kampar untuk membeli barang2 dapur dan keperluan lain..biasalah..hari tu kan..hari gaji..kalau hari biasa..x kuasanya ibu nak ke Tesco Kampar yang jauhnya lebih kuran 55km dr Sungkai..kalau nak beli banyak brg cam stok susu n pampers mifzal..brg2 dapur..leh la pegi situ..

After memborong di Tesco..kami singgah makan kat KFC..jom layan gmbr yg ada..hehe

:: penuh mulut makan fun fries ::

:: nyum..nyum.. ::

:: abah makan snack plate jer ::

:: vrroom..vroom..men menan dpt dr chickey meal ::

:: ibu pun nak nyibuk gak.. uhuk..nampak dagu berlapis.. (bila nak kurus ni) ::

Jom Kongsi!

Ibu Mifzal

Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa. Graduan UUM. Blogging sebagai hobi dan amat meminati k-drama dan Modern Talking.


5 Responses

  1. Ibu Mifzal Arsyad berkata:

    chekuna —> hehe..windu jgk..ha ah..mifzal dh besar..peel pun cam org besar gak..dah pandai memberontak..dah pandai marah2..ntah mana la dia blajar..uhuk..hehe..tu la yg segan nak ltk gmbr tu jgk..nnt kawan2 yg mana kenal..terkejut tgk..dulu kecik..skang dah debab…huhu..

  2. ~chekuna~ berkata:

    ainey…rindu bangat kat awak…
    mifzal dah besar lar..dah jadi hero..
    ainey..ala kita serupa..tu yg maleh nak letok gambar..letak gambor luqman je byk2 he he..

  3. Ibu Mifzal Arsyad berkata:

    mamashasha —> hehe..dah beso dah mifzal..peel pun cam budak beso jgk..ihik..tang dagu tuh dah x leh nak cover2 dah..nmpak je kalau amik gmbr..tu yg kdg2 malu nak post gmbr kat sini..hehe..mifzal dulu kurus..skang ni berisi sket..sbb kuat makan balik..

  4. mamashasha berkata:

    tapi kan mcm dah kurusla mifzal tu…nape?

  5. mamashasha berkata:

    haahaaa nampak pun muke dak encem mifzal…..dah beso die……sedap KFC…nk makan jugak lahhh…

    ainey…bukan dagu kau je….aku pun sama!!!

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge