Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!


Tagged: Makan-Makan

0

Ibu, Nak Makan KFC!

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera Hari ini..pagi2 lg Mifzal Arsyad bangun mintak nak makan KFC…ibu mmg x de perancangan nak kuar pun..so bagi la alasan KFC tutup lah..KFC jauh lah…ibu x de duit lah…hehe..tp alasan2 tu x jalannya…last2 abah ajak keluar jenjalan..pegi la kami ke Tesco Kampar…huhu..cam boring je ibu sbb tempat tu kami kunjung…kalu...

4

Makan Keseorangan..

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera haha..entry makan lg…ya la ibu kan sukan makan… cuma x suka masak je..ihik kali ni ibu makan sorang2 je..huhu..kejadiannya semalam..after ballik dr kursus di Ipoh…nak ajak abah teman..abah kursus..kengkawan ibu..derang balik lambat sket..lg pun ibu balik dulu sbb ibu punya tasks dah siap awal dr derang… disebabkan hati ni membuak2...

1

Meraikan Rakan-Rakan Yang Akan Bersara

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera ibu n semua stff pejabat ibu dijemput hari rabu lepas utk meraikan persaraan 2 org rakan kami dr pejabat pusat operasi..jamuan tu dianjurkan oleh pusat operasi di Chui Chak..majlis kecil-kecilan dahulu..sblm majlis besaran-besaran yg akan dianjurkan oleh FAMA Negeri pada minggu hadapan… jamuan tu dibuat di KFC Chui Chak…ibu pun...

1

Dah Petang..

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahterahmm tgk jam dah 4.33 ptg..baru sedar lgsg x sempat nak update apa2 hari ni kat blog..so gagahkan jugak cari idea utk update…apa yg ibu buat ari ni sampai x de buat 1 entry pun?pagi..ibu kena attend meeting lg…sampai tgh hari…tengahari plak..ke daerah Teluk Intan…ada jamuan persaraan staffptg…balik semula ke pejabat…duk...

4

Lamanya Tak Merasa Cloud 9!!

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera ha ah..mmg lama pun ibu x makan Cloud 9..korang tau kan..dulu sgt2 pemes tau..masa zaman2 ibu sekolah dulu…kalau dpt makan cloud 9 mmg rasa cam best sgt la… skang ni..cloud 9 dah kurang pemes dah..ibu pun dah jarang beli dah..mungkin dah byk brand lain yg lagi pemes n best kan…...

5

Makan-Makan DI KFC Tesco Kampar

:: ini adalah Auto-Publish Entry :; Assalamualaikum wbt Isnin lepas (25hb Januari 2009), ibu sekeluarga ke Tesco Kampar untuk membeli barang2 dapur dan keperluan lain..biasalah..hari tu kan..hari gaji..kalau hari biasa..x kuasanya ibu nak ke Tesco Kampar yang jauhnya lebih kuran 55km dr Sungkai..kalau nak beli banyak brg cam stok susu n pampers mifzal..brg2 dapur..leh la...

10

Pasal Makan!!

assalamualaikum wbt.. 4 hr ibu x jengah blog ni..sebenarnya..ibu br masuk opis pg ni..3 hr lepas (1-3/11) ibu ke KL menghadiri Konvensyen Pasar Tani Kebangsaan 2009 di PWTC, KL. entry ibu ni x dak kaitan nga citer atas tu…sebenarnya…ibu nak kongsi gmbr..ni..lama dah ibu amik tp lum upload lg kat sini.. ini juadah ibu pada...