Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Category: Makanan


cucur kentang @ potato fritters 2

Resipi Cucur Kentang @ Potato Fritters

Selongkar peti ais, nampak ada 2 biji kentang. Terpikir pula nak buar cucur kentang atau potato fritters. Ada ibu tengok resipi dalam facebook. Terliur pula. Tapi yang ibu buat ini...

10

Merasa Juga Burger Bakar

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera. Dah lama teringin nak makan burger bakar. Selalu nampak dekat facebook, kawan-kawan facebook ibu yang upload gambar burger bakar. Leleh liur tengok gambar burger bakar...

10

Makan Di Pizza Hut Lagi

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera. Hehe..jangan boring ya. Asyik-asyik makan pizza hut je. Sebenarnya, memang pizza adalah makanan segera kegemaran ibu dan Mifzal Arsyad. Abah Mifzal tak ada la minat...

11

Izyan Juara Masterchef Malaysia Musim Ke 2

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera Tahniah diucapkan kepada Izyan, peserta Masterchef Malaysia musim ke 2 kerana telah dinobatkan sebagai Juara. Beliau membawa pulang hadiah utama wang tunai RM100,000.00, piala dan...

10

Kerana Durian Crepe

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera. Aduhai, gara-gara selalu sangat melihat kawan-kawan di facebook dan blog yang selalu post kan gambar durian crepe yang tengah hangat diperkatakan sekarang ini, ibu yang...


Posts You May Like :