Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Oya Giveaway


Assalamualaikum wbt..

ibu nak join giveaway yg dianjurkan oleh kawan blogger ibu iaitu Pn. Oya..


Syarat-syarat Penyertaannya :-

  1. mcm biasa kalau nak join wajib jd follower AKU coz hanya follower je yang layak okies…

:: Done ::

2. sunat follower BLOG CONTEST aku

:: Done ::

3. hehehe korang addlah blog aku yang cun ni kat blog korang

:: Done ::

4. letak banner kat mane ko nak letak

:: Done ::

5. buat sikit entry sal giveway ni…(simpe dah lera)

:: Done ::

6. then korang list post entry yang korang buat kat SINI (klik okies)

:: Done ::

Jom Kongsi!

Ibu Mifzal

Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa. Graduan UUM. Blogging sebagai hobi dan amat meminati k-drama dan Modern Talking.


2 Responses

  1. Ibu Mifzal Arsyad berkata:

    oya —> macih oya..

  2. oYa berkata:

    salam ainey my prend hehhe..dah terjah bereh,,,

    mekaceh & good luck.. nuff zzzzzzzzz heheheh

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge