Oya Giveaway

Assalamualaikum wbt..

ibu nak join giveaway yg dianjurkan oleh kawan blogger ibu iaitu Pn. Oya..


Syarat-syarat Penyertaannya :-

  1. mcm biasa kalau nak join wajib jd follower AKU coz hanya follower je yang layak okies…

:: Done ::

2. sunat follower BLOG CONTEST aku

:: Done ::

3. hehehe korang addlah blog aku yang cun ni kat blog korang

:: Done ::

4. letak banner kat mane ko nak letak

:: Done ::

5. buat sikit entry sal giveway ni…(simpe dah lera)

:: Done ::

6. then korang list post entry yang korang buat kat SINI (klik okies)

:: Done ::

 318 jumlah dibaca,  1 dibaca hari ini

Jom Kongsi!
About Ibu Mifzal 1507 Articles
Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa. Graduan UUM. Blogging sebagai hobi dan amat meminati k-drama dan Modern Talking.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*