Strategi Tidurkan Anak

31 Januari 2010 Ibu Mifzal 6

Assalamualaikum wbt dan Salam Sejahtera.. Anak ibu, Mifzal Arsyad sgt2 sudah nak tido..walaupun sebenarnya dia dah mengantuk..kemahuannya bermain sgt tinggi berbanding tido..pening ibu dibuatnya..selalunya kalau ibu kul 10 mlm dah

 418 jumlah dibaca

Ustaz Muda

31 Januari 2010 Ibu Mifzal 2

Assalamualaikum wbt dan Salam Sejahtera hari ni..ibu nak kongsi sket pasal telatah anak teruna ibu yg mcm2 peel ni.. kejadian masa lepas kami solat maghrib semalam..si budak kecik ni pun

 342 jumlah dibaca

Berebut PC !!!

30 Januari 2010 Ibu Mifzal 4

Assalamualaikum wbt & Salam Sejahtera hehe..tgk la dak mifzal ni..kalau ibu nak bertenet..mula la dia mengacau..lgsung x mau kasi can kat ibu..sibuk jer kan..budak kecik nih… oleh kerana x mau

 341 jumlah dibaca

Yahoo!! Tenet Dah Ok..

29 Januari 2010 Ibu Mifzal 2

Assalamualaikum wbt & Salam Sejahtera.. yahoo!!..seronok ibu rasa..petang td ibu balik keje..sesambil duk melayan mifzal..ibu on kan..pc nga router ni..ibu tgk kt router tuh..lampu DSL line dah menyala..wah..maksudnya dah ada

 307 jumlah dibaca

Makan-Makan DI KFC Tesco Kampar

29 Januari 2010 Ibu Mifzal 5

:: ini adalah Auto-Publish Entry :; Assalamualaikum wbt Isnin lepas (25hb Januari 2009), ibu sekeluarga ke Tesco Kampar untuk membeli barang2 dapur dan keperluan lain..biasalah..hari tu kan..hari gaji..kalau hari biasa..x

 731 jumlah dibaca

Oya Giveaway

29 Januari 2010 Ibu Mifzal 2

Assalamualaikum wbt.. ibu nak join giveaway yg dianjurkan oleh kawan blogger ibu iaitu Pn. Oya.. Syarat-syarat Penyertaannya :- mcm biasa kalau nak join wajib jd follower AKU coz hanya follower

 338 jumlah dibaca

Pengumuman : Address Blog Ditukar!!

28 Januari 2010 Ibu Mifzal 4

:: STICKY MODE ::Assalamualaikum wbt Diumumkan address blog Keluarga Mifzal Arsyad ditukar kepada http://keluarga-mifzal-arsyad.com mohon jasa baik kengkawan blog untuk menukar address blog Keluarga Mifzal Arsyad yang baru di bloglist

 355 jumlah dibaca