Yahoo!! Tenet Dah Ok..


Assalamualaikum wbt & Salam Sejahtera..

yahoo!!..seronok ibu rasa..petang td ibu balik keje..sesambil duk melayan mifzal..ibu on kan..pc nga router ni..ibu tgk kt router tuh..lampu DSL line dah menyala..wah..maksudnya dah ada line la ni.. pastu ibu click bukak mozilla firefox ni..tgk dah leh surf tenet..

hurrey!! penantian selama 2 bulan..akhirnya berjaya ditamatkan…ingat x entry ni (makin lama min suram) baru jer ibu kutuk telekom dek kerana masalah line tepon n streamyx x settled lg walaupun dah 2 bulan berlalu..maknanya nak kena kutuk dulu la baru deme buat keje ya..huhu..

so, pas ni..insya Allah..ibu akan selalu update blog sbb dah dapat online kat umah..kdg2 mmg x sempat nak update blog ms kat opis..almaklum lah..bizi je kan..huhu..so..buleh la ibu jd blogger tegar cam kengkawan blogger yg lain..ihik..

Jom Kongsi!

Ibu Mifzal

Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa. Graduan UUM. Blogging sebagai hobi dan amat meminati k-drama dan Modern Talking.


2 Responses

  1. Ibu Mifzal Arsyad berkata:

    mamashasha —> haha..mungkin kot depa terbaca..tp kan line masih x stable lg line nya..kdg2 ada..kdg2 x dak..cam chipsmore plak..tp ok la dr x dak line lgsg kan..

  2. mamashasha berkata:

    wahhhh best2 aku suke….meriah sikitkan…hehe..ntah2 org telekom tu terbaca blog ko ainey…

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge