Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!


Category: Kisah Ibu Mifzal

5

Hadiah Anniversary

27hb Mei 2009 yang lalu, genapla usia perkahwinan ibu n abah 2 tahun..sebenarnya..x de sambut apa2 pun..mmg kami ni jenis yg x de buat sambutan apa2..kalau birthday ke…anniversary ke..cam biasa...

5

Waaaaa…Tolong..

uhuk….tolong..nak kurus la…skang ni br ibu rs yg ibu ni dah terlampau berat..uhuk… semalam ada karnival sempena MB turun..so adalah yg check2 kesihatan ni..jd ibu pun amik peluang utk check...

2

Telatah Mifzal Arsyad

Jom layan video ni dulu.. hehe..itu la..gaya dak mifzal ni menari..kat mana dia tiru..ibu pun x tau..tu belum tgk dia berkawad lg..hehe..mcm gaya tul la anak ibu ni..

8

Menan Mifzal

menan ni x ingat la beli bila..tp yg pasti beli kat tesco.. let’s learn letters n sound menan keyboard ni lak..beli kat bidor..murah je.. “mifzal..bukan main nga kaki ya..”

3

Koleksi Gambar

Dek kerana kebelakangan ni ibu sibuk..so mmg jarang dapat update blog ni..so adalah gambar2 yg lum diupload..hehe..x de la banyak mana pun gmbarny jgk sbb ibu pun makin jarang tangkap...

5

Hari Yang Sedih

hari ini ibu cuti..niat asal cuti nak bawak mifzal pi cucuk yg setahun tuh..tp lain plak jdnya.. malam sabtu lepas..adik badik abah ajak makan kat luar sbb nak raikan hari...

7

Kesiannya Buah Hati Ibu Ni..

al-kisah..ni br baru balik dr pi beli susu mifzal kat pasaraya yatt fong kat bidor (pasaraya kecik je).. sampai kat pasaraya tu..ibu terus masuk pi cari susu..yang abah lak dukung...

budak berpakaian arab 1

Pak Arab Ke Ini?

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera. Al-kisah semalam, ibu, Mifzal & Abah Mifzal ke rumah nenek Mifzal untuk menyambut dan meraikan nenek dan datuk Mifzal yang selamat kembali ke Malaysia selepas...

peel budak 3

Cerita Semalam

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera. Hehe, baru ada masa ibu untuk update blog ibu yang hampir nak bersawang dan terabai dek kesibukkan ibu. Pagi tadi pun ibu sibuk juga. So,...

mainan wooden activity box 5

Hadiah Hari Lahir Mifzal Yang Pertama

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera. Sempena birthday mifzal yang pertama, ibu dan Abah Mifzal ada membeli beberapa buah hadiah untuknya. Kami amat teruja untuk mencari hadiah Mifzal, niat di hati...


Posts You May Like :