Aktiviti Mifzal Semalam & Keboringan Ibu Hari Ini


Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera


korang nak tau semalam, mifzal tido kul berapa?
.
.
.
.
6.00 Pagi
.
.
.
.

kira dah bukan semalam dah..tp pagi ni..

apa aktiviti mifzal malam2 kalau x tido? apa lagi..layan kartun la..kalau x tgk astro channel 613..mifzal akan tgk kartun DVD Mickey Mouse…mcm dah rutin dah dak mifzal ni akan tido lambat..n penyebab dia tido lmbt semlm sbb dia dah tido awal..dlm kul 7.00 mlm dah lena..pas tu..dia akan jaga balik dlm kul 12..00 – 1.00 pg…bila dah jaga time tuh..sampai ke pagi la dia berjaga..

dah tido kul 6.00 pg…bangun hari ni pun sure la lambat..saat entry ni di karang (5.00 ptg)..mifzal masih lena tido…hehe..n saat entry ni dipublish dlm kul 6.00 ptg lebih..mifzal baru bangun..huhu..


:: aktiviti mifzal di malam hari selain melayan kartun kegemarannya ::

:: masih lena tido ::

Dan ibu plak..seharian keboringan bila mifzal tido…selalunya duk melayan ragam mifzal sambil tgk kartun..hehe..tp hari ni dah mifzal bantai tido dari pagi sampai ke petang…hu hu..ibu x dak gang nak main…abah mifzal asyik nga game online dia..

nak mengemas rumah cam malas…hehe..mmg x mengemas pun..patutnya dah mifzal tido tu ibu buat la keje rumah yg tertangguh ni..tp sbb malas jgk kang..just basuh kain je..hehe..masak2 pun simple je…

so..kesimpulannya..mmg hari ni ibu sgt boring…ok la..boring ibu akan berubat sbb mifzal baru bangun..so nak gi layan dia plak…ni pun dah tarik2 tangan ni suh temannya layan kartun…

Jom Kongsi!

Ibu Mifzal

Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa. Graduan UUM. Blogging sebagai hobi dan amat meminati k-drama dan Modern Talking.


4 Responses

  1. Ibu Mifzal Arsyad berkata:

    bed — hehe..tu la..mmg boring kalau x bunyi sora deme nga jeritan si ibu2 ni…mifzal ikut peel abah dia..suka tido lambat…

  2. mamashasha berkata:

    mak ai….6 pagi ainey….6 ptg baru bangun….mmg kalau weekend terasa sunyi pulak kalau anak tido…hehe rumah sunyi je rasa kalau tak ade je dgr…"jangan, tolong, adikkkkk!!" hehe

  3. Ibu Mifzal Arsyad berkata:

    izan — tu la..mifzal ni rutin tido dia dah terbalik..dah..siang mengantuk..malam berjaga..huhu…kalau hr keje..mmg ibu dia ni tersengguk je kat opis..tahan mengantuk..melayan mifzal malamnya..huhu

  4. Izan Ishak berkata:

    alahai mifzal…layan kartun pagi2 ye.
    kesian ibu xde gang.
    samalah ngan izan kalau anak2 sume tido, cam tak tau nak buat apa…hubby pulak xde…huhu

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge