Jiwaku Bukan Di Sini

31 Mac 2010 Ibu Mifzal 6

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera hmmm..wah macam apa jer tajuknya kan..tp sememangnya itu yg ibu rasa..tentang kerja ibu ni..semakin hari..semakin ibu rasa hilang semangat nak berkerja..ntah kenapa dah… kerja ibu

 777 jumlah dibaca

Doakan Din Beramboi Cepat Sembuh

31 Mac 2010 Ibu Mifzal 5

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera ibu br baca paper pagi..Din Beramboi Koma di Hospital Selayang…patutla riuh pagi era x dak din beramboi..selalunya dia akan menceriakan pagi ibu dgn aznil.. boleh

 809 jumlah dibaca,  1 dibaca hari ini

Ibu Sangat Emosi

30 Mac 2010 Ibu Mifzal 3

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera ntah kenapa malam ni ibu sgt emosi..rs down n rs cam nak marah jer…kesian abah nga mifzal..asyik kena marah nga ibu jer..huhu..ya Allah..tolong la..ibu nak

 722 jumlah dibaca

28 Mac 2010 @ Blogger Paling Friendly Di GengBlogger.com

29 Mac 2010 Ibu Mifzal 3

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahterawah..x sangka plak ibu..ari ni..ibu dpt jg blogger paling friendly kat GengBlogger hehe…hasil visit ibu kat blog2 member gengblogger la sepanjang hari semlm..ya la..semalm..mmg ibu banyak

 945 jumlah dibaca,  1 dibaca hari ini