Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!


Monthly Archive: Mac 2010

6

Jiwaku Bukan Di Sini

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera hmmm..wah macam apa jer tajuknya kan..tp sememangnya itu yg ibu rasa..tentang kerja ibu ni..semakin hari..semakin ibu rasa hilang semangat nak berkerja..ntah kenapa dah… kerja ibu ni mmg dari dulu lagi ibu rs mcm x sejiwa ngan jiwa ibu…ya la ibu kerja bahagian pemasaran kan..selalu kena deal ngan respondance..kena selalu kuar..jarang...

5

Doakan Din Beramboi Cepat Sembuh

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera ibu br baca paper pagi..Din Beramboi Koma di Hospital Selayang…patutla riuh pagi era x dak din beramboi..selalunya dia akan menceriakan pagi ibu dgn aznil.. boleh dikatakan sejak kebelakang ni..mmg ibu selalu mendengar Riuh Pagi @ Era..yg menarik minat sgt nak dgr tu sbb ada segmen Sawangcara n Drama sebabak…mmg x...

3

Ibu Sangat Emosi

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera ntah kenapa malam ni ibu sgt emosi..rs down n rs cam nak marah jer…kesian abah nga mifzal..asyik kena marah nga ibu jer..huhu..ya Allah..tolong la..ibu nak jd org yang sgt penyabar..yang lembut hati..yg tabah n etc.. kdg2 bukan benda besar pun yg buat ibu marah…tp ntah la..ter ’emo’ lebih plak malam...

6

Tutorial Untuk Letak Widget di Bahagian Bawah Tepi Tetingkap

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera hahah..mcm skema je ayatnya..tetingkap tuh windows la kan.. contohnya cam gambar ni..yg kat bulantan merah tuh rasanya ramai yang dah tau cemana nak buat..so pada yang x tau nak buat tuh leh la.. ikut cara2 kat bawah ni.. 1. dah log masuk kat blogger.com tuh..kita gi kat layout..kat layout tu...

10

Geng Blogger Mampu Meningkatkan Traffic Blog Anda

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahteraok..la hari ni ibu nak kongsi info sket pasal Geng Blogger..khasnya buat readers blog ibu yg masih belum tahu lg ttg GengBlogger. memula ibu join GengBlogger ni bila ibu terbaca entry ttg GengBlogger di Blog Nur..memula ibu saja2 je klik link tuh..ya la nak tau la kan..apa benda GengBlogger ni..best sgt...

0

Ketahui Ranking Blog @ Website Anda Dengan Alexa Ranking

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera korang pasang x ada ranking widget kat blog ibu..ibu saja pasang..saja nak tgk berapa ranking blog ibu ni..haha..alah blog x seberapa ni..mana la nak ranking tinggi2..lain la kalau blog2 lain yg mmg dah femes..kan.. ok..kat sini ibu nak share link widget rank ni..kepada sesiapa yg berminat leh la tepek kat blog...

3

28 Mac 2010 @ Blogger Paling Friendly Di GengBlogger.com

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahterawah..x sangka plak ibu..ari ni..ibu dpt jg blogger paling friendly kat GengBlogger hehe…hasil visit ibu kat blog2 member gengblogger la sepanjang hari semlm..ya la..semalm..mmg ibu banyak masa duk depan pc..online je…dah tu x der kuar kemana..ngadap pc je la..tambah2 bila dak kecik mifzal arsyad tu tido..hehe..ngajok abah kuar pun abah x...

0

Oh!! Nuffnang

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahteraalhamdulillah..sejak dua menjak ni buffered earning blog KMA ni makin meningkat..walaupun x der la banyak mana..tp alhamdulillah..ada jgk la hasilnya kan.. iklan pun banyak dah muncul..kalau dulu asyik tido je nuffnang ni…untuk bulan 3 ni sahaja ibu dah dapat buffered earing..seronok gak.. pada yg sudi visit blog ini n sudi jgk...

2

1st Giveaway : Playground Play-A-Round

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera ibu br lepas blogwalking blog Suhida. terbaca plak entry giveaway yg suhida join..teringin plak nak join..kebetulan plak ada gmbar mifzal kat taman menan ok la..giveaway ni dianjurkan oleh Blog Mudah-Sangat @ LIFELOVELIFE Syarat-syaratnya ialah :- 1) Peserta MESTI jadi follower LIFELOVELIVE 🙂 giler paksa. :: Done :: 2) Kalau sudi...

0

Blogger Tegar?

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera Blogger Tegar? adakah ibu seorang blogger tegar? ibu rasa x kot..tp mmg ibu ni sgt2 berminat utk berblogging…. berbanding dgn facebook, or other sosial networking nya web.. ibu lg berminat utk berblogging.. di pejabat, di rumah..mmh ibu suka sgt mengadap komputer..ntah la..kalau x hadap pc ni sehari rs cam kekurangan...