Ketahui Ranking Blog @ Website Anda Dengan Alexa Ranking

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera

 korang pasang x ada ranking widget kat blog ibu..ibu saja pasang..saja nak tgk berapa ranking blog ibu ni..haha..alah blog x seberapa ni..mana la nak ranking tinggi2..lain la kalau blog2 lain yg mmg dah femes..kan..

ok..kat sini ibu nak share link widget rank ni..kepada sesiapa yg berminat leh la tepek kat blog memasing..sila la klik link di bawah ni ya..

Rank Widget

kalau nak code alexa ranking widget cam ibu tu..boleh la copy script kat bawah ni


Sila highlight code di bawah & tekan button ctrl + c

rupernya cam ni la



Jom Kongsi!

About Ibu Mifzal 1569 Articles
Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa. Graduan UUM. Blogging sebagai hobi dan amat meminati k-drama dan Modern Talking.

Related Posts :



Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


CommentLuv badge