Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Doakan Din Beramboi Cepat Sembuh


Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera
ibu br baca paper pagi..Din Beramboi Koma di Hospital Selayang…patutla riuh pagi era x dak din beramboi..selalunya dia akan menceriakan pagi ibu dgn aznil..

boleh dikatakan sejak kebelakang ni..mmg ibu selalu mendengar Riuh Pagi @ Era..yg menarik minat sgt nak dgr tu sbb ada segmen Sawangcara n Drama sebabak…mmg x kering gusi..gelak aja..tu yg buat ceria nak gi kerja tuh…

apa2 pun..jom kita doakan Din Beramboi cepat sembuh

untuk baca berita mengenainya klik sini

Jom Kongsi!

Ibu Mifzal

Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa. Graduan UUM. Blogging sebagai hobi dan amat meminati k-drama dan Modern Talking.


5 Responses

  1. Ibu Mifzal Arsyad berkata:

    Wan –> ha ah..sy pun ada dgn..pasal dia nyanyi lagi diambang wati tuh..dia ckp diambang maut..tu la hopefully cepat sembuh..x lengkap rs hr bila x dgr lawak kat riuh pg era

  2. Wansteddy Tales berkata:

    smlm kan dorg ulang babak nasi lemak tu. last2 din beramboi nyanyi di ambang maut… memula xfhm jugak rupa2nya sbb din beramboi masuk ICU. harap2 pak din cpt2 sembuh. saya suka je lawak dia. mmg hidupkan riuh pagi.

  3. Ibu Mifzal Arsyad berkata:

    alyyani –> tu la..mmg terkejut..sbb dia kan org yg happy jer..x tau plak dia sakit..aznil pg ni ditemani adi, burn & di al-masyur

    mamashasha —> tu la..ku pun bc paper pg td gak…

    hehe..dah ok dah..semlm aku tension keje..rumah berselerak..asben aku marahkan aku..pastu aku tgh emosional gak tu yg bertikam lidah tuh..huhu..tp dah ok dah..thank 4 ur care

  4. mamashasha berkata:

    ye ke? aku baru tau….dah lama tak belek news paper!!! semoga cepat sembuh…

    ainey? apa jadi mlm tadi? aku baca n3 fm bbery tapi takleh komen la….hope dah ok..

  5. alyyani berkata:

    tekejut kan? tiba2 je. moga dia cepat sembuh. skang aznil handle pagi @ era sorang2 je la ek?

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge