Selamat Tinggal Blogger!


Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera

kalau baca tajuk cam majuk x nak berblog jer kan..huhu..x de la..berblog tetap berblog w/pun jarang dah skang update blog..tp cuma lepas ni blog ini x menggunakan platform Blogger dah…

skang ni guna wordpress…n masih menggunakan domain www.keluarga-mifzal-arsyad.com (domain ni x leh ubah..hehe)..napa ya ibu x mau guna blogger dah…? sebab? saja nak beralih angin..dah lama guna Blogger….apa salahnya cuba guna WordPress plak…nak tgk yg mana lg friendly utk digunakan…

tp..rata2 ibu tgk blog yg menggunakan platform WordPress ni..nice pada pandangan mata..dr segi layout la…blogger pun nice gak..sbnrnya depend pd owner blog tuh..yg pandai susun atur blognya..x berserabut…

blog KMA kali ni..ibu nak simple je..x mau dah background blink2 or glitter2…nak simple tp nice..hehe..yg ibu duk godek2 ni x tau la jd nice ke jd apa..hehe

kma br
:: ok ke? ::



Jom Kongsi!

Related Posts:

163 Dibaca

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge