No Image

Selamat Tinggal Tema ‘Thesis’

14 Januari 2013 4

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera Mood nak mengarang  baru muncul. Menyepi dua tiga hari ini. Ada beberapa sebab tidak dapat berblogging bila hari cuti. Salah satunya kerana line internet di

No Image

Theme Oh Theme!!

30 Mei 2011 7

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera Status Hari Ini : “Nak tukar theme blog..sekian terima kasih” ps : aduyai update blog pun cam update status kat Facebook or Twitter je..hehe..aci la

No Image

Nak Update!!

5 April 2011 0

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera Masuk hari ni..dah 2 hari ibu bercuti..EL..bukan sbb sakit ke apa..tp sbb nak siapkan assignment ibu yg nak kena hantar minggu ni..6 assignment semuanya daripada

Terbang Lah Burung Terbang…..

27 Mac 2011 0

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera Korang..ada pasan x? widget br yg ibu buh dlm blog ni…hehe widget twitter..burung twitter sedang berterbangan….cute kan… :: comel kan :: dek terpikat nga kecomelan

No Image

Jarang Update?

21 Mac 2011 0

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera Sbenarnya..waktu ni..ibu x tau nak update apa..maksud ibu kisah personal life la..bukan x de citer yg nk dishare tp mood x de..akhir2 update psl Jawatan

Adakah Kerana WordPress?

11 Mac 2011 0

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera seminggu ini..ibu perhatikan, selepas beberapa hari menggunakan platform WordPress untuk berblog, page view n unique click analytic Nuffnang blog ini semakin bertambah…agak ketara bila menggunakan

Selamat Tinggal Blogger!

3 Mac 2011 0

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera kalau baca tajuk cam majuk x nak berblog jer kan..huhu..x de la..berblog tetap berblog w/pun jarang dah skang update blog..tp cuma lepas ni blog ini

Akhirnya….

14 Februari 2011 3

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera korang perasan x..blog ibu minggu lepas x leh diaccess? kalau yg selalu singgah mungkin perasaan la.. ini gara-2 kegatalan tangan ibu utk meng ‘alter’ setting