Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!


Tagged: Wordpress

Selamat Tinggal Tema ‘Thesis’ 4

Selamat Tinggal Tema ‘Thesis’

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera Mood nak mengarang  baru muncul. Menyepi dua tiga hari ini. Ada beberapa sebab tidak dapat berblogging bila hari cuti. Salah satunya kerana line internet di rumah yang benar-benar buat hati ibu jadi panas. Lembapnya mengalahkan siput. Rasa hendak dibaling ke dinding sahaja modem evdo itu. Mujur sabar masih ada. Bukan...

Theme Oh Theme!! 7

Theme Oh Theme!!

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera Status Hari Ini : “Nak tukar theme blog..sekian terima kasih” ps : aduyai update blog pun cam update status kat Facebook or Twitter je..hehe..aci la kan update gini pun..hehe.. Posted with WordPress for BlackBerry Torch.

Nak Update!! 0

Nak Update!!

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera Masuk hari ni..dah 2 hari ibu bercuti..EL..bukan sbb sakit ke apa..tp sbb nak siapkan assignment ibu yg nak kena hantar minggu ni..6 assignment semuanya daripada 10..4 assignment sblm ni dh hantar bulan lepas..letih nak menyiapkan assignment di kala idea tgh x ada ni.. Skang masih berbaki 4 assignment yg masih...

0

Terbang Lah Burung Terbang…..

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera Korang..ada pasan x? widget br yg ibu buh dlm blog ni…hehe widget twitter..burung twitter sedang berterbangan….cute kan… :: comel kan :: dek terpikat nga kecomelan burung twitter tu..ibu pun decide la nak buh jgk…thank pada cdiq90 sbb share kan widget ni…kalau nak letak gak dlm blog..leh la refer kat entry...

Jarang Update? 0

Jarang Update?

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera Sbenarnya..waktu ni..ibu x tau nak update apa..maksud ibu kisah personal life la..bukan x de citer yg nk dishare tp mood x de..akhir2 update psl Jawatan Kosong je kan..kalu korang perasaan lah.. Dua minggu kebelakangan ni mmg ibu agak bizi..bizi dgn status pelajar..sedang keje pejabat pn dh sedikit terabai..mujur ibu ada...

0

Adakah Kerana WordPress?

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera seminggu ini..ibu perhatikan, selepas beberapa hari menggunakan platform WordPress untuk berblog, page view n unique click analytic Nuffnang blog ini semakin bertambah…agak ketara bila menggunakan Blogger dulu…alhamdulillah..ibu gembira dengan perubahan ni.. :: minggu ini :: kalau tgk analytic nuffnang ni..ibu start guna wordpress pada 6 Mac 2011, kalau tgk pd...

0

Selamat Tinggal Blogger!

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera kalau baca tajuk cam majuk x nak berblog jer kan..huhu..x de la..berblog tetap berblog w/pun jarang dah skang update blog..tp cuma lepas ni blog ini x menggunakan platform Blogger dah… skang ni guna wordpress…n masih menggunakan domain www.keluarga-mifzal-arsyad.com (domain ni x leh ubah..hehe)..napa ya ibu x mau guna blogger dah…?...

3

Akhirnya….

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera korang perasan x..blog ibu minggu lepas x leh diaccess? kalau yg selalu singgah mungkin perasaan la.. ini gara-2 kegatalan tangan ibu utk meng ‘alter’ setting DNS tuh…konon sesaja nk guna platform wordpress plak..sekali wordpress kena bayar daa..$12/year..x kuasa plak..hehe.. pas tu nak buh semula setting yg blogger ni dah x...