Happy 3rd Birthday MIFZAL ARSYAD


Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera



Semalam tepat 1.59 pm, 28 Februari 2011, Mifzal Arsyad dah cukup 3 tahun…x berkesempatan utk update blog smlm..hari ni pun ok..

sorry sayang…x de sambutan besaran utk birthday adik..ibu hanya bekalkan kek n kudap-kudapan je ke rumah pengasuh adik…sempena birthday adik..kan adik ckp nak makan kek….ok..ibu dah belikan kek..

sorry sgt2 ya sayang sbb, ibu n abah blm sempat lg beli hadiah utk sayang…ibu janji..hujung minggu ni kita gi shopping ya..carikan hadiah adik..

“Sayang…tiada seorang yang mampu menceriakan dan membahagiakan ibu dan abah selain daripada MIFZAL ARSYAD…tanpa MIFZAL ARSYAD, hidup kami suram…ibu & abah sayang MIFZAL ARSYAD ”

harapan ibu & abah

moga MIFZAL ARSYAD sentiasa menjadi manusia yang diredhai Allah SWT.

Jom Kongsi!

Ibu Mifzal

Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa. Graduan UUM. Blogging sebagai hobi dan amat meminati k-drama dan Modern Talking.


6 Responses

  1. alyyani berkata:

    happy 3rd birthday mifzal. mmg nama mifzal arsyad ni akan ingat sampai2 bila2 kot. refer to anak ainey 🙂

    • Ibu Mifzal Arsyad berkata:

      hehe..ramai gak yg nama mifzal…tp sy pun ms memula tgk nama n maksud mifzal ni terus terpikat..

  2. fazilzura berkata:

    HAPPY BESDAY MIFZAL COMELLLLL …
    dh beso dh awak ye… semoga pjg umur, jd anak yg soleh key

    akil plak coming 16 mac dh masuk 4thn .. eh beso dh anak2 kite

  3. SyUhAdA berkata:

    hepi besday mifzal~!!

    smoga xcpt besar ye..hee~

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge