Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Roket…Kat Mana Boleh Beli?


Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera

hoho…..mcm kaya je nak beli roket….tp ya mmg ibu nak beli roket..nak belikan untuk Mifzal Arsyad…roket plastik je la..hehe..hari-hari tau si boboy tuh duk mintak belikan roket Little Einsteins tuh….mana nak beli eh? tau kan ibu ni duduk kt tempat yg x byk choice leh beli..kalau menan yg ada pun bukan yg jenis keluaran Disney tuh..

minggu lepas ada cari kat Jaya Jusco Ipoh..tp x dak plak menan Little Einsteins ni..menan Mickey Mouse, Ben10,  Thomas & Friends n lain2 karektor kartun banyak la..(atau mungkin ibu x cari betul2 kot hari tuh sbb nak cepat)

little-Einsteins_03

: kartun ni lah yg menjadi kegemaran Mifzal Arsyad ::

sebab dah terjanji…so ibu kena belikan..sbb x nk mungkin janji dengan Mifzal Arsyad..lagipun mmg hadiah birthday Mifzal yang ke-3 tahun belum ibu beli lg..tu yg ingat nak kasi menan Little Einsteins tuh…

pagi td pun Mifzal mengamuk nak tgk kartun Little Einsteins…korang bayangkan lah..dlm kul 1.30 pagi, Mifzal bangun n menangis2 mcm gaya sakit tuh…kelam kabut la kami dibuatnya…bagi susu x mau..puas pujuk dah..last2 Abah Mifzal ajak pi tgk tv…terus reda nangis..dan.dan mintak nak tgk Little Einstein..huhu..mana ada kartun tuh kul 1.30 pagi…n then..dia berjaga sampai kul 7.30 pg td br tido balik..semata2 nak tgk roket Little Einsteins kul 7.00 pg kt channel 613

so..pagi ni mmg ibu sgt2 la mengantuk..sbb kena berjaga menemankan Mifzal..kalau ibu dapata buat assignment sesambil teman dia tak pe lah..ini x boleh jauh sket..mula la mencari ibu…so kena berkepit je la nga dia…huhu

– Ibu Mifzal Arsyad –

Jom Kongsi!

Ibu Mifzal

Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa. Graduan UUM. Blogging sebagai hobi dan amat meminati k-drama dan Modern Talking.


Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge