Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!


Monthly Archive: Mac 2011

Dimanakah Semangat & Keazamanku? 0

Dimanakah Semangat & Keazamanku?

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera Ya..dimanakah semangat & keazaman ibu yg berkobar2 dulu..serius..ibu sekarang sgt2 menurut kata hati…”Nantilah dulu buat assignment..jab lg lah belek buku”…mcm mana nak score kalu gini gayanya… Ibu ni kan..dr dulu sampai skang suka sgt menanguh2kan keje..dah last2 minute br gelabah…macam kes meet ke-3…gelabah gila ibu menyiapkan 2 assignment yg ibu...

Ada Akaun Twitter & Facebook Tak? 0

Ada Akaun Twitter & Facebook Tak?

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera Lokasi di Pejabat..rehat sekejapan lepas menaip minit ( w/pn minit yg ditaip x siap lg sebenarnya..hehe)..ooo pening weh asyik ngadap PC ni..rehat otak jab..ngadap BB plak.. Ok..berbalik pd tajuk entry..korang ada x akaun twitter & facebook? Kalau ada sudi2 lah follow & add akaun twitter n facebook ibu gak ya…....

0

Bagus Anak Ibu!

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera Hari sabtu lepas, ibu n family ke GIANT Teluk Intan… selalunya kalau nak gi GIANT..kat Tambun Ipoh yg selalu menjadi pilihan..tp bila 1st time dah pegi GIANT Teluk Intan…terus suka ke sana..Mifzal pun suka sbb sana ada ‘Donald’ means McDonald…tp x de la istimewa mana pun GIANT tuh…tempat menghabiskan duit...

Tetiba Rasa Boring Dengan Layout Nih!! 0

Tetiba Rasa Boring Dengan Layout Nih!!

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera ooppss!! ¬†smlm langsung x update blog..why? bukan bizi pun tp problem nga internet…dek malas nak update guna handphone..so smlm no update la dr KMA… hari ni check sumber..no update mengenai JAWATAN KOSONG….x per..kalau ada update lelaju je ibu buat post dlm blog ni..bukan apa…niat hati nak tolong kengkawan yang masih...

0

Terbang Lah Burung Terbang…..

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera Korang..ada pasan x? widget br yg ibu buh dlm blog ni…hehe widget twitter..burung twitter sedang berterbangan….cute kan… :: comel kan :: dek terpikat nga kecomelan burung twitter tu..ibu pun decide la nak buh jgk…thank pada cdiq90 sbb share kan widget ni…kalau nak letak gak dlm blog..leh la refer kat entry...

0

Buffered Earning Nuffnang Yang Ke-3 @ 2011

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera huhu…dah nak ujung bulan 3 baru la BE muncul lg…tahun ni..nmpaknya BE x berapa meriah la kat blog ni..w/pun iklan biasa…selalu muncul..x per la..dpt sket pun dah ok….alhamdulillah…ada gak rezeki kan… kali ni..blog KMA dpt BE dari VW 0.5% Golf GTI & Polo LR ok…tahun ni baru dapat 3 BE….ok...

Demam & Selesema 0

Demam & Selesema

Assalamulaikum WBT & Salam Sejahtera Iklan jawatan kosong masih ada 2 lg yg blm dibuat entry..x pe la..kalau ada ms ibu buat entry pg esok..kena guna PC buat br best!! Kalu guna BlackBerry adalah leceh utk bubuh gambar n add link bagai..lg pun ibu rs x larat sbb demam.. Hari ni n esok ibu dpt...

0

Karenah Mifzal Arsyad Di Pagi Hari..

Assalamualaikum & Salam Sejahtera Pagi ini seawal kul 4.30 pagi, Mifzal Arsyad dah bangun..itu adalah kebiasaan Mifzal jika dia tidur awal pd mlm sblmnya.. Rutinnya pagi2 adalah menonton TV Astro Channel 613..saluran wajib di rumah kami..channel2 lain jarang dpt tgk kalau dh si tecik ni meng’conquer’ tv..huhu..ibu biarkan saja Mifzal dgn kartun2 kesukaannya..boleh la pg...

Jarang Update? 0

Jarang Update?

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera Sbenarnya..waktu ni..ibu x tau nak update apa..maksud ibu kisah personal life la..bukan x de citer yg nk dishare tp mood x de..akhir2 update psl Jawatan Kosong je kan..kalu korang perasaan lah.. Dua minggu kebelakangan ni mmg ibu agak bizi..bizi dgn status pelajar..sedang keje pejabat pn dh sedikit terabai..mujur ibu ada...

Ragam Pagi.. 0

Ragam Pagi..

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera Pagi ni x dapat nk online guna komputer..leh online guna BlackBerry je..napa tah streamyx kt opis ni x leh connect..kata student praktikal kat opis ibu ni sbb masalah cabel dasar laut..affected coz earthquake kat Jepun tuh..ya la kot!! Ok..berbalik pd tajuk entry ni..’Ragam Pagi’…dah leh teka sapa yg meragama pagi2...