No Image

Dimanakah Semangat & Keazamanku?

31 Mac 2011 Ibu Mifzal 0

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera Ya..dimanakah semangat & keazaman ibu yg berkobar2 dulu..serius..ibu sekarang sgt2 menurut kata hati…”Nantilah dulu buat assignment..jab lg lah belek buku”…mcm mana nak score kalu gini

 662 jumlah dibaca

Bagus Anak Ibu!

30 Mac 2011 Ibu Mifzal 0

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera Hari sabtu lepas, ibu n family ke GIANT Teluk Intan… selalunya kalau nak gi GIANT..kat Tambun Ipoh yg selalu menjadi pilihan..tp bila 1st time dah

 1,225 jumlah dibaca

No Image

Demam & Selesema

24 Mac 2011 Ibu Mifzal 0

Assalamulaikum WBT & Salam Sejahtera Iklan jawatan kosong masih ada 2 lg yg blm dibuat entry..x pe la..kalau ada ms ibu buat entry pg esok..kena guna PC buat br best!!

 722 jumlah dibaca

Karenah Mifzal Arsyad Di Pagi Hari..

22 Mac 2011 Ibu Mifzal 0

Assalamualaikum & Salam Sejahtera Pagi ini seawal kul 4.30 pagi, Mifzal Arsyad dah bangun..itu adalah kebiasaan Mifzal jika dia tidur awal pd mlm sblmnya.. Rutinnya pagi2 adalah menonton TV Astro

 585 jumlah dibaca

No Image

Jarang Update?

21 Mac 2011 Ibu Mifzal 0

Sbenarnya..waktu ni..ibu x tau nak update apa..maksud ibu kisah personal life la..bukan x de citer yg nk dishare tp mood x de..akhir2 update psl Jawatan Kosong je kan..kalu korang perasaan

 869 jumlah dibaca

No Image

Ragam Pagi..

15 Mac 2011 Ibu Mifzal 0

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera Pagi ni x dapat nk online guna komputer..leh online guna BlackBerry je..napa tah streamyx kt opis ni x leh connect..kata student praktikal kat opis ibu

 819 jumlah dibaca

Mifzal Arsyad!!…Mifzal Arsyad!!

13 Mac 2011 Ibu Mifzal 0

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera Kalau kengkawan facebook ibu perasan..br je jap td check in kt Kinta City Shopping Complex a.k.a Jaya Jusco Ipoh..niat di hati nk shopping..eh! Window shoppoing

 665 jumlah dibaca