Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Update 2nd KMA’s Giveaway


Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera

sudah sepuluh hari 2nd KMA’s Giveaway berlangsung…dan ibu sgt2 teruja bilamana melihat persaingan sengit di antara followers Blog KMA yang sgt2 rajin singgah. kunjungan mereka ke blog ini juga sudah mencapai ribuan kali…teruskan usaha anda semua

:: imej diamik pada 23/3/10 – 10.20 pm ::

kepada semua ibu ucapkan selamat berjaya di dalam giveaway ini..terima kasih juga keran sudi menjengah blog ibu yang x seberapa ini..

tarikh tutup giveaway ni lambat lg..masih ada 2 bulan lg utk rakan2 blog KMA mencuba nasib..mana tau berjaya mendapatkan hadiah2 yg ditawarkan.

oleh kerana tempoh giveaway ni panjang..so ibu bercadang untuk menambahkan lagi hadiah2 yang ditawarkan..tgh tunggu green light dari sponsor ni..doa2kan ya..mana tau ada rezeki lebih kali ni..nnt ibu update dari masa ke semasa..

ok lah..semoga berjaya semua!!

Jom Kongsi!

Ibu Mifzal

Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa. Graduan UUM. Blogging sebagai hobi dan amat meminati k-drama dan Modern Talking.


3 Responses

  1. Ibu Mifzal Arsyad berkata:

    honey —> gud luck

    bed –> hehe.. x pe bed..usaha tangga kejayaan..lama lg tempoh nak abih..time ko x bizi ko rajin2 terjah blog aku..hehe

  2. mamashasha berkata:

    sesungguhnye tak terkejar dek aku ainey……sgt2 rajin deme ni…

  3. Honey berkata:

    Muahahahaha ….

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge