Update 2nd KMA’s Giveaway


Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera

Alhamdulillah..ibu bukak blog pagi ni..tgk2 widget “10 Yang Rajin Singgah” @ Top Ten Members dah ok..harap2 pas ni x de lagi problem cam hari tuh..bila mana ada visit followers yang x dikira n x dilistkan..ya la widget tu pun ciptaan manusia je kan..sure ada kelemahannya kan..hopefully pas ni ok je la kan..doa2kan la..supaya 2nd KMA’s Giveaway ni berjalan lancar

untuk mengelakan situasi yang tidak diingini n supaya result nnt fair pada semua pihak..ibu akan cuba untuk sentiasa mengupdate giveaway ni..

ok..setakat 27 April 2010 ini (3.54 pm).. visit yang tertinggi adalah

1). Rose – 2016 Visits
2). Honey – 1879 Visits
3). Eryati – 1863 Visits

:: Klik untuk paparan imej yg jelas ::

so, 2nd KMA’s Giveaway masih berlangsung sehingga 27 Mei 2010…jom pakai2 join…untuk maklumat lanjut..boleh KLIK SINI

Jom Kongsi!

Ibu Mifzal

Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa. Graduan UUM. Blogging sebagai hobi dan amat meminati k-drama dan Modern Talking.


2 Responses

  1. Ibu Mifzal Arsyad berkata:

    bed —> usaha tangga kejayaan..heheh

  2. mamashasha berkata:

    huhu jauhhhh nye aku…

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge