Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

“JELAJAH BLOG IBU” Oleh Ben Ashaari


Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera

oooh..td ibu jengah blog Ben Ashaari..terlihat plak segmen Jelajah Blog Ibu…ingat x ttg entry blog ibu pernah dijelajah oleh Ben ni dulu…so..sbb ben bgtau blog yang dah pernah dia jelajah pun boleh join segmen Jelajah Blog Ibu ni..so ibu nak join lg la..hehe..

ok..ni entrynya…apa yang perlu dibuat utk join “Jelajah Blog Ibu” ni?

1 ) HEADER blog BEN ASHAARI

:: Header Blog Ben Ashaari ::

2) linkkan ke entri ini ..
JELAJAH BLOG IBU

3) cerita serba sedikit mengenai blog anda … itu akan membantu promosi blog anda ..
:: Blog ibu ni berkisarkan kisah Keluarga Mifzal Arsyad..tentang Ibu, Abah & Mifzal Arsyad..kehidupan kami, suka-duka kami, cerita-ceriti kami & apa jua yang boleh dikongsikan tentang kami…::

4 ) dari mana anda tahu mengenai SEGMEN JELAJAH BLOG IBU ini ..
Blog Ben Ashaari


Jom Kongsi!

Ibu Mifzal

Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa. Graduan UUM. Blogging sebagai hobi dan amat meminati k-drama dan Modern Talking.


6 Responses

  1. fazilzura berkata:

    eh ado yek .. awat aku xpasan … sowe ben

  2. Azrul Hisham berkata:

    salam ziarah dari blog ben…

    berguling2 jap kat sini 🙂

  3. Ibu Mifzal Arsyad berkata:

    Aieza —> ben ni kawan blogger jgk..

    zura —> ya ke..mungkin ramai sgt kot..tunggu la..rsnya pas2 ni ada la kot dia jelajah kan..

  4. fazilzura berkata:

    aku wat , dia x dtg pun kat blog aku …

  5. AieZa berkata:

    sape la si ben nih.. sorry la ye ben.. hehehe.. xtau la ben nih sapa..

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge