Akhirnya..Sudah Sampai!!

30 April 2010 Ibu Mifzal 0

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera Tengahari tadi..masa ibu duk kusyuk menaip senarai nama peserta projek..ada la posmen datang…bawak pos laju..ibu pun apa lg..berhenti la..dr buat keje tuh..konon nak gi ambik

 312 jumlah dibaca

Mood Down

29 April 2010 Ibu Mifzal 2

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera hari ini..mood ibu kembali down… bukan x dak benda nak diupdate..ada..ibu nak update pasal KMA’s Giveaway…tp lum punya mood lg…nnt la ya..  281 jumlah dibaca

 281 jumlah dibaca

Kurang Update

28 April 2010 Ibu Mifzal 3

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera kalau korang pasan..mmg seminggu dua ni, agak kurang entry yg ibu buat..sehari kdg2 2 entry je..semlm satu entry je..hari ni..dah masuk ke petang baru nak

 305 jumlah dibaca

Lagi Buffered Earning In April

27 April 2010 Ibu Mifzal 3

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera sebenarnya..akhir2 ni mood nak berblog ibu agak merudum…namun ibu cuba gak untuk update blog setiap hari.. pg ni pun ibu rs cam tu gak..apa ya

 328 jumlah dibaca

Abah Dah Dapat Idaman Kalbunya

26 April 2010 Ibu Mifzal 5

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera tersengih2 abah dari semalam..huh….mentang2 la idaman kalbu dah dapat..x per…x per..saja je nak buat ibu jeles la tuh..sengih sampai ke pipi ya.. apa idaman kalbu

 413 jumlah dibaca

Bintang Nuffnang

25 April 2010 Ibu Mifzal 3

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera wah…sgt2 teruja…ibu ni mmg la sentiasa aja duk check akaun nuffnang kalau online..perkara wajib tuh..selalu yg ibu tgk column analytic & earning…pas tu ibu pasan

 368 jumlah dibaca

Pagi Yang Bersemangat & Sihat

25 April 2010 Ibu Mifzal 5

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera ibu rasa..pagi ni adalah pagi yang ibu rs bersemangat & sihat…kenapa? sbb ibu amik masa untuk bersenam..(hehe..poyo ibu..ni..yg ni ..pun bak citer ihik..x pe suka

 434 jumlah dibaca