Akhirnya..Sudah Sampai!!

30 April 2010 Ibu Mifzal 0

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera Tengahari tadi..masa ibu duk kusyuk menaip senarai nama peserta projek..ada la posmen datang…bawak pos laju..ibu pun apa lg..berhenti la..dr buat keje tuh..konon nak gi ambik

 0 total views

Mood Down

29 April 2010 Ibu Mifzal 2

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera hari ini..mood ibu kembali down… bukan x dak benda nak diupdate..ada..ibu nak update pasal KMA’s Giveaway…tp lum punya mood lg…nnt la ya..  0 total views

 0 total views

Kurang Update

28 April 2010 Ibu Mifzal 3

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera kalau korang pasan..mmg seminggu dua ni, agak kurang entry yg ibu buat..sehari kdg2 2 entry je..semlm satu entry je..hari ni..dah masuk ke petang baru nak

 0 total views

Lagi Buffered Earning In April

27 April 2010 Ibu Mifzal 3

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera sebenarnya..akhir2 ni mood nak berblog ibu agak merudum…namun ibu cuba gak untuk update blog setiap hari.. pg ni pun ibu rs cam tu gak..apa ya

 0 total views

Abah Dah Dapat Idaman Kalbunya

26 April 2010 Ibu Mifzal 5

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera tersengih2 abah dari semalam..huh….mentang2 la idaman kalbu dah dapat..x per…x per..saja je nak buat ibu jeles la tuh..sengih sampai ke pipi ya.. apa idaman kalbu

 0 total views

Bintang Nuffnang

25 April 2010 Ibu Mifzal 3

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera wah…sgt2 teruja…ibu ni mmg la sentiasa aja duk check akaun nuffnang kalau online..perkara wajib tuh..selalu yg ibu tgk column analytic & earning…pas tu ibu pasan

 2 total views,  2 views today

Pagi Yang Bersemangat & Sihat

25 April 2010 Ibu Mifzal 5

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera ibu rasa..pagi ni adalah pagi yang ibu rs bersemangat & sihat…kenapa? sbb ibu amik masa untuk bersenam..(hehe..poyo ibu..ni..yg ni ..pun bak citer ihik..x pe suka

 2 total views,  2 views today

Baucer Tunai @ Tesco

24 April 2010 Ibu Mifzal 3

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera kengkawan selalu membeli belah di Tesco x? ibu? sgt2 selalu..tiap2 bulan mmg akan terjah tesco utk membeli barang2 keperluan harian & bulanan.. setiap kali membeli

 0 total views

Menan Baru Mifzal Arsyad

24 April 2010 Ibu Mifzal 5

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera seperti yang dijanjikan oleh abah mifzal..petang semalam..kami pun sepakat la nak pi cari & beli menan baru untuk mifzal…aci lakan..ibu dan dapat handphone..abah akan dapat

 0 total views

Impian Hampir Menjadi Realiti

23 April 2010 Ibu Mifzal 12

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera ok..ni nak citer pasal wishlist ibu…rujuk SINI untuk post berkaitan antara wishlist ibu untuk tahun ini nak beli rumah – dalam proses nak beli kereta

 2 total views,  2 views today