Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Monthly Archive: April 2010


0

Akhirnya..Sudah Sampai!!

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera Tengahari tadi..masa ibu duk kusyuk menaip senarai nama peserta projek..ada la posmen datang…bawak pos laju..ibu pun apa lg..berhenti la..dr buat keje tuh..konon nak gi ambik...

2

Mood Down

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera hari ini..mood ibu kembali down… bukan x dak benda nak diupdate..ada..ibu nak update pasal KMA’s Giveaway…tp lum punya mood lg…nnt la ya..

3

Kurang Update

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera kalau korang pasan..mmg seminggu dua ni, agak kurang entry yg ibu buat..sehari kdg2 2 entry je..semlm satu entry je..hari ni..dah masuk ke petang baru nak...

3

Lagi Buffered Earning In April

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera sebenarnya..akhir2 ni mood nak berblog ibu agak merudum…namun ibu cuba gak untuk update blog setiap hari.. pg ni pun ibu rs cam tu gak..apa ya...

5

Abah Dah Dapat Idaman Kalbunya

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera tersengih2 abah dari semalam..huh….mentang2 la idaman kalbu dah dapat..x per…x per..saja je nak buat ibu jeles la tuh..sengih sampai ke pipi ya.. apa idaman kalbu...

3

Bintang Nuffnang

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera wah…sgt2 teruja…ibu ni mmg la sentiasa aja duk check akaun nuffnang kalau online..perkara wajib tuh..selalu yg ibu tgk column analytic & earning…pas tu ibu pasan...

3

Baucer Tunai @ Tesco

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera kengkawan selalu membeli belah di Tesco x? ibu? sgt2 selalu..tiap2 bulan mmg akan terjah tesco utk membeli barang2 keperluan harian & bulanan.. setiap kali membeli...

5

Menan Baru Mifzal Arsyad

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera seperti yang dijanjikan oleh abah mifzal..petang semalam..kami pun sepakat la nak pi cari & beli menan baru untuk mifzal…aci lakan..ibu dan dapat handphone..abah akan dapat...


Posts You May Like :