Akhirnya..Sudah Sampai!!

30 April 2010 0

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera Tengahari tadi..masa ibu duk kusyuk menaip senarai nama peserta projek..ada la posmen datang…bawak pos laju..ibu pun apa lg..berhenti la..dr buat keje tuh..konon nak gi ambik

Mood Down

29 April 2010 2

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera hari ini..mood ibu kembali down… bukan x dak benda nak diupdate..ada..ibu nak update pasal KMA’s Giveaway…tp lum punya mood lg…nnt la ya..

Kurang Update

28 April 2010 3

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera kalau korang pasan..mmg seminggu dua ni, agak kurang entry yg ibu buat..sehari kdg2 2 entry je..semlm satu entry je..hari ni..dah masuk ke petang baru nak

Lagi Buffered Earning In April

27 April 2010 3

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera sebenarnya..akhir2 ni mood nak berblog ibu agak merudum…namun ibu cuba gak untuk update blog setiap hari.. pg ni pun ibu rs cam tu gak..apa ya

Abah Dah Dapat Idaman Kalbunya

26 April 2010 5

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera tersengih2 abah dari semalam..huh….mentang2 la idaman kalbu dah dapat..x per…x per..saja je nak buat ibu jeles la tuh..sengih sampai ke pipi ya.. apa idaman kalbu

Bintang Nuffnang

25 April 2010 3

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera wah…sgt2 teruja…ibu ni mmg la sentiasa aja duk check akaun nuffnang kalau online..perkara wajib tuh..selalu yg ibu tgk column analytic & earning…pas tu ibu pasan

Pagi Yang Bersemangat & Sihat

25 April 2010 5

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera ibu rasa..pagi ni adalah pagi yang ibu rs bersemangat & sihat…kenapa? sbb ibu amik masa untuk bersenam..(hehe..poyo ibu..ni..yg ni ..pun bak citer ihik..x pe suka

Baucer Tunai @ Tesco

24 April 2010 3

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera kengkawan selalu membeli belah di Tesco x? ibu? sgt2 selalu..tiap2 bulan mmg akan terjah tesco utk membeli barang2 keperluan harian & bulanan.. setiap kali membeli

Menan Baru Mifzal Arsyad

24 April 2010 5

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera seperti yang dijanjikan oleh abah mifzal..petang semalam..kami pun sepakat la nak pi cari & beli menan baru untuk mifzal…aci lakan..ibu dan dapat handphone..abah akan dapat

Impian Hampir Menjadi Realiti

23 April 2010 12

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera ok..ni nak citer pasal wishlist ibu…rujuk SINI untuk post berkaitan antara wishlist ibu untuk tahun ini nak beli rumah – dalam proses nak beli kereta

Terima Kasih Abah!!

23 April 2010 6

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera entry ni berkaitan nga entry sblm ni..nak baca KLIK SINI semalam..ibu kuar awal dr pejabat..sbb ada banyak benda nak diuruskan..urusan peribadi la..semlm kan gaji..pastu abah