Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!


Monthly Archive: April 2010

0

Akhirnya..Sudah Sampai!!

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera Tengahari tadi..masa ibu duk kusyuk menaip senarai nama peserta projek..ada la posmen datang…bawak pos laju..ibu pun apa lg..berhenti la..dr buat keje tuh..konon nak gi ambik bungkusan pos laju tu la..sampai kat posmen tuh..posmen tu ckp nama staff lain..adeh..kuciwa..ingat pos laju utk ibu..hahah..terpikir gak..apa barang yg ibu beli or ada org...

2

Mood Down

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera hari ini..mood ibu kembali down… bukan x dak benda nak diupdate..ada..ibu nak update pasal KMA’s Giveaway…tp lum punya mood lg…nnt la ya..

3

Kurang Update

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera kalau korang pasan..mmg seminggu dua ni, agak kurang entry yg ibu buat..sehari kdg2 2 entry je..semlm satu entry je..hari ni..dah masuk ke petang baru nak update blog…tp hari ni ibu x tau nak update apa..rs cam semangat berblogging skang merudum la..pasal apa tah…huhu apa2 pun..ibu cuba la jgk update blog..walaupun...

3

Lagi Buffered Earning In April

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera sebenarnya..akhir2 ni mood nak berblog ibu agak merudum…namun ibu cuba gak untuk update blog setiap hari.. pg ni pun ibu rs cam tu gak..apa ya ibu nak update hr ni..cerita tu ada..tp ntahla..kdg2 rs cam malas nak menaip n mengarang ni..uhuk…mmg sejak2 kebelakangan ni..ibu rs..ibu ni semakin malas n lalai..huhu..apa...

5

Abah Dah Dapat Idaman Kalbunya

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera tersengih2 abah dari semalam..huh….mentang2 la idaman kalbu dah dapat..x per…x per..saja je nak buat ibu jeles la tuh..sengih sampai ke pipi ya.. apa idaman kalbu abah tuh? pompuan lain ke? huhu..x dak lah…kalau ada mau ada yg mengamuk nnt..hehe.. ini hah..benda alah ni ..la..huhu..ibu nak jugak.. :: Idaman kalbu Abah...

3

Bintang Nuffnang

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera wah…sgt2 teruja…ibu ni mmg la sentiasa aja duk check akaun nuffnang kalau online..perkara wajib tuh..selalu yg ibu tgk column analytic & earning…pas tu ibu pasan gak makin lama makin banyak lak bintang menyala..hehe.. kat blog Keluarga Mifzal Arsyad..ya la blog ni je yg ibu rajin update..blog lain tgk mood.. ::...

5

Pagi Yang Bersemangat & Sihat

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera ibu rasa..pagi ni adalah pagi yang ibu rs bersemangat & sihat…kenapa? sbb ibu amik masa untuk bersenam..(hehe..poyo ibu..ni..yg ni ..pun bak citer ihik..x pe suka ni..) senaman ibu hanya la ber skipping..senang nak melompat2 dalam rumah…idok la ibu nak melompat2 kat luar rumah..malu seh…hehe.. semalam dpt buat 150 kali..pagi ini...

3

Baucer Tunai @ Tesco

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera kengkawan selalu membeli belah di Tesco x? ibu? sgt2 selalu..tiap2 bulan mmg akan terjah tesco utk membeli barang2 keperluan harian & bulanan.. setiap kali membeli ..mmg x akan lupa utk swipe ..kad Tescoclub ni.. bila dah swipe tu dapat la point kan..so points akan ditukarkan nga baucer tunai… setakat ni..br...

5

Menan Baru Mifzal Arsyad

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera seperti yang dijanjikan oleh abah mifzal..petang semalam..kami pun sepakat la nak pi cari & beli menan baru untuk mifzal…aci lakan..ibu dan dapat handphone..abah akan dapat handphone..n skang mifzal pun dapat jugak..menan barunya..motorsikal yang pakai bateri..hehe..apa namanya ek..jab nak tgk….remote motocycle..hehe..RX-1 lg…cam motor besar lak…haha..brand x dak plak…ala bukan yg branded...

12

Impian Hampir Menjadi Realiti

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera ok..ni nak citer pasal wishlist ibu…rujuk SINI untuk post berkaitan antara wishlist ibu untuk tahun ini nak beli rumah – dalam proses nak beli kereta – tangguh dulu nak tukar hp baru – sudah beli semalam (22.4.2010) nak tukar baru mesin basuh n peti sejuk – kiv dulu (tunggu umah...