Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

2 Hari X Online!!


Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera

huhu..dah 2 hari ibu x update blog..2 hari ibu x dapat online. kenapa?

1). Hari Sabtu & Ahad ibu kena kerja – Terlibat dalam pamera & promosi di Program Juara Rakyat Peringkat Parlimen Tapah…huhu penat..

2). PC ibu rosak lagi – power supply rosak…kali ni bukan kena kilat tp sbb wiring lama, dah pakai AVR protector tuh pun x ok gak..kali ni dah masuk 4 kali tukar power supply

3). Line telefon umah sewa ibu putus dilanda ribut pada petang jumaat lepas…lgsg x de line..so streamyx pun x leh nak connect la..

adussss la…mcm2 kan..

so, pagi ni la baru ibu dapat buka blog ibu..huhu..windunya nga blog…dah la masuk keje pg ni keje bertimbun…keje x abis..tp ibu ketepikan dulu..ibu nak mengupdate blog dulu..huhu..malas nak buat keje..uhuk..boleh x gitu..

Jom Kongsi!

Ibu Mifzal

Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa. Graduan UUM. Blogging sebagai hobi dan amat meminati k-drama dan Modern Talking.


5 Responses

  1. Ibu Mifzal Arsyad berkata:

    bed —> kawasan umah aku x dpt 3G…tp ingat mmg nah pakai bband gak..pas pindah Tapah nnt..huhu..

  2. Ibu Mifzal Arsyad berkata:

    zura —> haha..tu la pasal..malas tu aku nak buat keje ni..uhuk

    bed —>ihik..kau pasan ek..ntah la bed..aku pun x tau nak buat cemana dah..tension aku..nga PC tuh..ptg ni nak gi antar lg..nsb baik under warranty lg..huhu

    jue —> hehe..tu la kan..mmg dah jd benda wajib plak kan..

  3. -:- Zafran BabyAndKidsCollections Enterprise -:- berkata:

    benda wajib >> update blog, check email dan buka fb..

    tanpa ini semua tak senang duduk.. hehe

  4. mamashasha berkata:

    hooo patut la sunyi je blog ni selalunye time weekend ko lagi sakan update….nape asyik rosak je power supply tu ainey? ko kene stanby bband satu….hehe senang sikit..

  5. fazilzura berkata:

    heh bley2.. same le cm daku … kejo ado.. tp nak update blog dulu

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge