Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

The Cedars Blogger Award Dari MSR@Blogger


Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera
tengahari td, ibu jengah la blog ibu…jenguk jab kat column Sembang Saya. ada link dari MSR, ibu pun klik la..untuk blogwalking… wah..teruja plak ibu bila tgk entry terkininya..mengenai Award Cedars. Award ni khas diadakan oleh MSR  khas dari Lubnan untuk diberikan pada blog2 yang beliau lawati…x sangka plak..blog ibu ni tersenarai dalam penerima2 Award Cedars ni..

jom tengok awardnya

untuk maklumat lanjut mengenai award ni dari MSR ni leh la klik SINI

Kepada MSR, terima kasih n ibu sgt2 hargai award ini..

n dengan bangganya juga ibu nak pass award ni pada semua kengkawan blogger ibu terutamanya:-

Bed
Ziela
Mala
Aieza
Zura
Suhida
Jue
Alyyani

yang x dak dlm list pun leh amik jgk ya..jgn segan2..ya

so..kengkawan..sila amik award ni n nnt jgn lupa linkkan juga pencipta asal award ni iaitu MSR

Jom Kongsi!

Ibu Mifzal

Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa. Graduan UUM. Blogging sebagai hobi dan amat meminati k-drama dan Modern Talking.


2 Responses

  1. mamashasha berkata:

    tq ainey….aku ambik ye

  2. alyyani berkata:

    tq ainey. alya amik ye 🙂

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge