Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!


Tagged: UUM

14

Belajar, Belajar dan Belajar

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera. Minggu ini, ibu ada kelas. Seperti biasa, rutin bulanan, ibu akan ke UUM Kuala Lumpur untuk menghadiri kelas. Minggu ini adalah kelas pertemuan kedua bersama pensyarah. Kalau turut hati, berat saja rasa hendak ke kelas, al-maklumlah masih dalam suasana hari raya. Belum puas bercuti la katakan..hehe Semester ini adalah semester...

5

Dalam Kelas

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera. Rutin bulanan kembali lagi. Pertemuan ketiga bersama pensyarah pada minggu ini. 4 kelas semuanya.. 3 kelas sudah berlalu..sambil menunggu kelas keempat..ibu ber live blogging dulu la. 😉 Gambar itu kawan sekelas yang ambil. Ibu kalau dalam kelas memang suka duduk di hadapan..al maklum lah mata sudah rabun..yang anak panah itu...

10

Jadual Final Exam Semester 3 : Bersedia Dah Ke?

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera adusss..bila pikir bab study n peperiksaan ni mmg kecut perut..serius, sem ni ibu mmg x de mood nak belajar..paksa diri je ni..huhu..cemana nak buat? bila tgk jadual periksa..dah x lama dah nak final exam untuk semester..tambah tolak lg 3 minggu je nak exam..tp preparation non ado…malas lah..mood x de la..banyak...

13

Seminggu Lagi Nak Mula Kelas

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera Ya..seminggu lagi nak start kelas..kembali ke rutin seperti tahun lepas..as isteri, ibu, pekerja dan pelajar part time..opps lupa..blogger part time gak..hampir 2 bulan bercuti (belajar je) rasa mcm x puas..mcm x rela hati je nak start kelas balik ni..w/pun kelas hanya di hujung minggu n sebulan sekali je..tp tetap menuntut...

0

Carry Marks, Aduhai Risaunya!

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera aduhai, risau betul hati bila memikirkan carry marks utk subjek2 semester ini…ibu belum dpt semua lg carry mark..baru dapat satu, tp yg satu ni sgt2 merisaukan ibu, carry marks ibu sgt rendah..huhu..ya..ibu mengaku mmg ibu banyak main2 semester ni..tak fokus sgt..mood study mmg merudum selepas byk cabaran n dugaan dlm...

1

Assignments & Mid Term Exam

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera dah lama x cerita pasal study ibu..last buat entry masa hujung bulan Julai rasanya…sedar2 x sedar dah nk pertemuan ke-3 dah sem Julai ni…meaning next week ada mid term…huhu..bila pikir pasal mid term ni mmg kecut perut sbb persediaan non ado…tambah lagi 4 assignment yg nak kena hantar..huhu…masih byk lagi...

2

Hebatnya Mia, Tahniah!

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera pagi ni sesambil buat kerja sempat juga ibu berblog walking…singgah sekejap ke blog Mialiana. boleh dikatakan ibu selalu jugak jenguk blog Mia ni…yg buat ibu suka ikuti kisah Mia adalah mengenai kejayaannya sebagai pelajar yg cemerlang dalam pelajaran..terbaru Mia dapat 4.o pointer dlm ke-3 subjek Semester Januari lepas (KLIK SINI...

Risaunya Hati Ibu :  Mifzal Arsyad Demam 1

Risaunya Hati Ibu : Mifzal Arsyad Demam

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera Demam Mifzal Arsyad dari hari sabtu ON & OFF, bila diberi ubat demamnya kebas..pastu start nak panas balik..w/pun panas badannya x de la tinggi seperti demam panas tp hati ibu tetap risau…tambah2 hari Jumaat ni, ibu akan ke KL sbb ada kelas… Mmg kalau ingat balik cam kebetulan plak..setiap kali...

2

Pendaftaran Semester Julai 2011/2012

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera Hari ni ibu cuti tanpa rekod (CTR)..pagi2 lagi selepas subuh, ibu drive ke Stesen KTM Tanjong Malim..dengan menaiki Komuter ke KL Sentral, LRT Putra ke Masjid Jamek, LRT Star ke Maluri dan menaiki teksi ke IPB KL iaitu Pusat Pembelajaran PACE (Profesional And Continuing Education) di Kuala Lumpur, ibu sampai...

0

Final Exam!!

Assalamulaikum WBT & Salam Sejahtera Minggu depan dh nak final exam..tp ibu masih main2 lg..x de kesungguhan dlm belajar..huhu..ntahlah..sejak akhir2 ni tiba2 semangat nak belajar tu hilang ke laut..napa ntah..mungkin sejak abih kelas tutorial ke-4 hari tu..dah x de assignment yg nak dibuat..ibu pun x peduli dh la ke buku..huhu..konon x pe la..ada ms nak...