Belajar, Belajar dan Belajar

5 Ogos 2014 14

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera. Minggu ini, ibu ada kelas. Seperti biasa, rutin bulanan, ibu akan ke UUM Kuala Lumpur untuk menghadiri kelas. Minggu ini adalah kelas pertemuan kedua bersama

Dalam Kelas

16 Mac 2013 5

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera. Rutin bulanan kembali lagi. Pertemuan ketiga bersama pensyarah pada minggu ini. 4 kelas semuanya.. 3 kelas sudah berlalu..sambil menunggu kelas keempat..ibu ber live blogging dulu

Seminggu Lagi Nak Mula Kelas

18 Januari 2012 13

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera Ya..seminggu lagi nak start kelas..kembali ke rutin seperti tahun lepas..as isteri, ibu, pekerja dan pelajar part time..opps lupa..blogger part time gak..hampir 2 bulan bercuti (belajar

Carry Marks, Aduhai Risaunya!

21 Oktober 2011 0

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera aduhai, risau betul hati bila memikirkan carry marks utk subjek2 semester ini…ibu belum dpt semua lg carry mark..baru dapat satu, tp yg satu ni sgt2

Assignments & Mid Term Exam

7 September 2011 0

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera dah lama x cerita pasal study ibu..last buat entry masa hujung bulan Julai rasanya…sedar2 x sedar dah nk pertemuan ke-3 dah sem Julai ni…meaning next

Hebatnya Mia, Tahniah!

9 Ogos 2011 2

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera pagi ni sesambil buat kerja sempat juga ibu berblog walking…singgah sekejap ke blog Mialiana. boleh dikatakan ibu selalu jugak jenguk blog Mia ni…yg buat ibu

No Image

Risaunya Hati Ibu : Mifzal Arsyad Demam

9 Ogos 2011 1

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera Demam Mifzal Arsyad dari hari sabtu ON & OFF, bila diberi ubat demamnya kebas..pastu start nak panas balik..w/pun panas badannya x de la tinggi seperti

Pendaftaran Semester Julai 2011/2012

22 Julai 2011 2

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera Hari ni ibu cuti tanpa rekod (CTR)..pagi2 lagi selepas subuh, ibu drive ke Stesen KTM Tanjong Malim..dengan menaiki Komuter ke KL Sentral, LRT Putra ke

Final Exam!!

8 Mei 2011 0

Assalamulaikum WBT & Salam Sejahtera Minggu depan dh nak final exam..tp ibu masih main2 lg..x de kesungguhan dlm belajar..huhu..ntahlah..sejak akhir2 ni tiba2 semangat nak belajar tu hilang ke laut..napa ntah..mungkin

No Image

Dimanakah Semangat & Keazamanku?

31 Mac 2011 0

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera Ya..dimanakah semangat & keazaman ibu yg berkobar2 dulu..serius..ibu sekarang sgt2 menurut kata hati…”Nantilah dulu buat assignment..jab lg lah belek buku”…mcm mana nak score kalu gini