Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Carry Marks, Aduhai Risaunya!


Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera

aduhai, risau betul hati bila memikirkan carry marks utk subjek2 semester ini…ibu belum dpt semua lg carry mark..baru dapat satu, tp yg satu ni sgt2 merisaukan ibu, carry marks ibu sgt rendah..huhu..ya..ibu mengaku mmg ibu banyak main2 semester ni..tak fokus sgt..mood study mmg merudum selepas byk cabaran n dugaan dlm meneruskan semester ni..n ibu juga rskan lecturer sem ni agak stricts dr sem lepas (huh..alasan..huhu)

if ibu nak score A, ibu mmg kena struggle betul2 dlm final ni..aduhai…mcm mana nak maintain result ni..arghh tension plak memikirkan..kalau buleh x mau CGPA turun..bukan kalau buleh..mmg x nak pun..sapa yg nak kan..?

ada 3 minggu lagi nak final exam, dr side ibu mmg belum ada persediaan lg..ntahlah..kalau ikut mood mmg memanjang x de..kena paksa diri gak ni..huhu..dalam pala otak ni memacam fikir…

ps : doakan ibu cemerlang dlm pengajian ibu ya..nak grad nga cgpa 1st class…mampu kah? insya Allah.

Jom Kongsi!

Ibu Mifzal

Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa. Graduan UUM. Blogging sebagai hobi dan amat meminati k-drama dan Modern Talking.


Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge