Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!


Belajar, Belajar dan Belajar

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera.

Minggu ini, ibu ada kelas. Seperti biasa, rutin bulanan, ibu akan ke UUM Kuala Lumpur untuk menghadiri kelas. Minggu ini adalah kelas pertemuan kedua bersama pensyarah. Kalau turut hati, berat saja rasa hendak ke kelas, al-maklumlah masih dalam suasana hari raya. Belum puas bercuti la katakan..hehe

Semester ini adalah semester ke lapan pengajian ibu di UUM. Berbaki satu semester lagi. Kalau tiada aral, Insya Allah, ibu habis belajar bulan Mei 2015 dan konvo pada bulan Oktober @ November 2015. Tak sabar rasanya.

Alhamdulillah juga, keputusan peperiksaan ibu pada semester lepas memberangsangkan walaupun ada penurunan dari segi GPA @ PMS, namun CGPA @ PMK naik sedikit. Syukur…Yang penting untuk semester ini dan semester akhir nanti, ibu kena lebih berusaha untuk menaikkan CGPA @ PMK ibu. Susah betul nak naik ‘pointer‘ kan.

Apa pun yang penting, ibu berdoa agarย semoga dipermudahkan segala urusan pengajian ibu ini. Aamiiin. Doakan ya ๐Ÿ™‚

ps : Mood tak sabar nak habis belajar ๐Ÿ˜€

Jom Kongsi!

Ibu Mifzal

Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa. Graduan UUM. Blogging sebagai hobi dan amat meminati k-drama dan Modern Talking.

You may also like...


14 Responses

  1. Nabilah berkata:

    Salam puan…saya ingin bertanya berkaitan ngn pjj di UUM KL..disana ada sedia kn penginapan hostel untuk pelajar kew??jika tidak keberatan boleh puan bntu saya untk mengetahui situasa UUM KL..puan bleh email saya fasha1990@yahoo.com..mintk tolg sgt jasa baik puan

  2. syazwan berkata:

    Salam kak pinjaman pbu bg tahun 2014/2015 bukak x lagi??tq ๐Ÿ™‚

    • wslm.. utk tahun ni akak x alert pula bila keluar.. tp kebiasaannya spt tahun2 sblm ni..permohonan pbu jpa ni dibuka pd bulan oktober setiap tahun dan result akan diketahui pd bulan disember.

      utk lebih detail..better call jpa bahagian pembangunan modal insan utk maklumat pbu ni..

  3. leny berkata:

    Dengan usaha yang sungguh-sungguh, insya allah akan menjadi lebih baik.
    Jom baca entri di blog leny : Makanan Yang Bisa Merusak TulangMy Profile

  4. Mimi berkata:

    Salam puan..kagum dgn semangat puan..nk dibandingkan dgn sy masih jauh lg perjalanan..br semester dua..mohon jikalau puan masih simpan nota2 ekonomi semester 2,sy ingin meminjamnya..tq

  5. Dja@Sishaza berkata:

    Salam ziarah dan salam aidil fitri … belajar sambil bekerja ye ? Moga berjaya dengan keputusan cemerlang nanti ๐Ÿ™‚
    Jom baca entri di blog Dja@Sishaza : NOSTALGIA RAYA ZAMAN KANAK-KANAKMy Profile

  6. hanari berkata:

    Semoga leka selesai dan lancar.
    Jom baca entri di blog hanari : Jenis-jenis Sakit KepalaMy Profile

  7. Hafizul berkata:

    ohhh tak habis lagi yer belajar..hehe..aminnn semoga dipermudahkannya..
    Jom baca entri di blog Hafizul : Ya. Hari Ini Hati Merasa Riang Gembira.My Profile

  8. Hazmin Hamudin berkata:

    Semoga dipermudahkan ye ibu dan mendapat keputusan yang cemerlang
    Jom baca entri di blog Hazmin Hamudin : Operasi PembersihanMy Profile

  9. fazilzura berkata:

    best nye jd student …
    Jom baca entri di blog fazilzura : SELAMAT HARI RAYA DARI KAMIMy Profile

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge