Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Makan Keseorangan..


Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera


haha..entry makan lg…ya la ibu kan sukan makan… cuma x suka masak je..ihik

kali ni ibu makan sorang2 je..huhu..kejadiannya semalam..after ballik dr kursus di Ipoh…nak ajak abah teman..abah kursus..kengkawan ibu..derang balik lambat sket..lg pun ibu balik dulu sbb ibu punya tasks dah siap awal dr derang…

disebabkan hati ni membuak2 nak makan mcD..ya lah..payah tau nak dapat makan McD n.. paling dekat McD yg ada di Teluk Intan n Ipoh..semua tempat tu jauh2…kan ibu ni duduk di pedalaman…so bila dah ada kat area dekat2 tu harus la ibu terjah kan…

makan sorang..pun makan sorang la..ada ibu kesah…haha..buat bodo je..sbb perut dah lapar kan..kdg2 bukan apa…ada mata2 yg memandang pelik kalau kita makan sensorang ni…

:: x ramai pun yg dtg sesi kursus kali ni..::

:: fast food yg paling digemari ibu ::

ps : hari ni ke Ipoh lg sbb nak gi amik abah..dia abih kursus hari ni..lepas tu nak gi jenjalan…nnt jumpa McD..harus kami terjah…abah ikutkan ajar kegemaran bini dia tuh w/pun dia x gemar sgt McD..hehe

Jom Kongsi!

Ibu Mifzal

Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa. Graduan UUM. Blogging sebagai hobi dan amat meminati k-drama dan Modern Talking.


4 Responses

  1. SyUhAdA berkata:

    wah..
    dah lama x mkn McD..
    ~

  2. ardinihumaira berkata:

    perghhh sedap tu kak..
    dni lama tak ke mc d tau

  3. toyolkiut berkata:

    sedapnya mcD..
    beger ia best kan??

  4. My Little Diary berkata:

    salam pagi jumaat,
    sedapnya tgk mekD tu… lunch time nanti nak mkn mekD jugak lah.. heheh
    http://cikidis.blogspot.com/

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge